konec SK Sigma Olomouc – FK Dukla Praha
2:1
(1:0)
Komentuje: Miroslav Fantal
 
90
Poslední střídání domácího celku. Ze hřiště odchází Jan Schulmeister, kterého nahrazuje Jakub Petr. již se hraje nastavení.
 
84
Dukla právě vstřelila branku!
Hosté se necelých deset minut před koncem zápasu vracejí do utkání. PETR MALÝ se konečně dočkal. Hráč Dukly obstřelil zeď a poslal míč přesně k tyči. Martin Blaha se jen ohlédl.
 
83
Hosté budou zahrávat přímý volný kop ze zhruba dvaceti metrů. Jakub Plšek navíc inkasoval žlutou kartu.
 
Máme tu druhé střídání na straně Sigmy. Místo Jana Navrátila míří na hrací plochu Michal Hubník.
 
79
Hostující lavička dnes naposledy střídá. Více už neuvidíme Tomáše Borka, kterého nahradí Josef Marek.
 
Dnešní utkání sleduje 5413 diváků.
 
72
Druhá změna hráče na straně hostů. Luboš Kalouda nahrazuje Jana Pázlera.
 
69
Domácí poprvé střídají. Do utkání zasáhne Jakub Plšek. Druhým směrem putuje Tomáš Hořava.
 
68
Zdeněk Klesnil se dostal do samostatného nájezdu, a přestože Filip Rada už prakticky ležel, napáli domácí hráč míč jen do něj! Takové šance by se zahazovat neměly.
 
66
Velmi aktivní Petr Malý se opřel do míče z voleje, Martin Blaha se na jeho ránu natahoval sice marně, naštěstí pro domácí ale rána minula pravou tyč.
 
63
Petr Malý si všiml, že Martin Blaha nestojí přímo mezi tyčemu, a tak ještě z vlastní poloviny vyslal tvrdý projektil na domácí branku. Míč jen těsně minul domácí klec!
 
60
Petr Malý inkasoval žlutou kartu po zákroku na Tomáše Hořavu, Olomouký hráč opouští hrací plochu v nefotbalové pozici na nosítkách.
 
57
Hosté poprvé v utkání volí možnost poslat na hřiště čerstvé síly. Utkání skončilo pro Tomáš Bergera, místo něhož si zahraje Jan Svatonský.
 
56
Olomouc právě vstřelila branku!
Hanáci jsou do dvoubrankového vedení! V rychlém protiútoku nahrál Michal Ordoš míč na levou stranu JANU NAVRÁTILOVI, který si položil dva obránc a z hranice šestnáctky zamířil přesně.
 
51
Hanáci využili zaváhání hostující defenzívy. V přečíslení posílal míč do vápna Martin Pospíšil, olomoucký střelec Michal Ordoš ale tentokrát nezakončil, míč mu v dobré příležitosti projel pod nohami.
 
49
Jan Navrátil se samostatnou akcí dostal až na polovinu soupeře, kde jej nedovoleně fauloval Lukáš Štětina.
 
43
Martin Pospíšil se uvolnil ve středu pole a z dvaceti metrů vyslal projektil na Filipa Radu. Gólman hostí míč vytěsnil na roh.
 
41
Nebezpečná šance Dukly. Petr Malý centrem našel na hranici šestnáctky Zbyňka Pospěcha, který ale trefil jen obránce stojícího před ním.
 
38
Tomáš Berger vyslal míč z hranice vápna těsně vedle levé tyče Blahovy klece!
 
24
Michal Ordoš mohl vedení Sigmy po minutě navýšit! Centr z pravé strany mířil přesně na hlavu domácího střelce, tentokrát ale prostor mezi třemi tyčemi Ordoš netrefil.
 
23
Olomouc právě vstřelila branku!
Hanáci se ujímají vedení. MICHAL ORDOŠ si narazil míč se Zdeňkem Klesnilem a tváří v tvář Filipu Radovi uspěl. Přestože si brankář Dukly na míč sáhnul, zkrotit jej nedokázal.
 
16
Jan Schulmeister viděl na levé straně osamozeného Michala Vepřeka, který stál tváří v tvář brankáři Dukly, místo přímého zakončení chtěl ale domácí obránce přihrávat někomu do lepší pozice a to se mu nepovedlo. Míč proletěl šestnáctkou do zámezí.