konec FC Viktoria Plzeň – FK Jablonec
1:1
(0:0)
Komentuje: Marek Kratochvíl
 
90+1
Tomáš Jablonský se podívá na hřiště místo Karla Pitáka.
 
87
Roman Adamov naskakuje na hřiště namísto Marka Bakoše.
 
86
Jablonec právě vstřelil branku!
Závar před brankou Matúše Kozáčika nakonec končí vyrovnáním. VÍT BENEŠ si naskočil na centr z levé strany a hlavičkou poslal balon mimo dosah plzeňského brankáře! Můžeme se těšit na zajímavý závěr. 1:1!
 
85
Novák byl sražen k zemi ve vápně domácích a tato situace zajisté vyvolá ještě spoustu reakcí!
 
70
To ale až po střídání domácích. Jakuba Horu na hrací ploše nahradí po delší absenci Daniel Kolář.
 
69
Tomáše Čížka střídá na posledních 20 minut Ondřej Vaněk.
 
64
Po velké šanci domácích, kdy Horově hlavičce v pádu chybělo k úspěchu jen pár centimetrů přichází střídání na straně hostů. Kopic nahradí Zoubeleho.
 
59
Plzeň právě vstřelila branku!
Horváth rozehrál rohový kop na krátko a poté ho zakroutil směrem na branku Michala Špita. Těsně před jabloneckým gólmanem ještě stihl strčit do balonu svou nohu MARIÁN ČIŠOVSKÝ, který tak míč usměrnil do sítě hostující branky. 1:0!
 
56
Václava Procházku střídá další bek domácích, František Ševinský.
 
55
Další velkou šanci zazdil Rajtoral, který svou možná zbytečnou nahrávkou hledal obsazeného Bakoše. Přitom mu v cestě do branky stál jen Špit.
 
53
Tak teď jsme viděli šance na obou stranách. Nejprve hosté dokázali viktoriánům zablokovat dvě rány z pokutového území, poté sami nevyužili obrovskou příležitost. Čížek byl sám před brankářem, ale Kozáčik si skvělým zákrokem čisté konto pohlídal.
 
44
Obrovskou šanci teď spálili jablonečtí. Zřejmě to byl Zoubele, kdo po skvělé práci spoluhráče zakončoval do odkryté branky. V poslední chvíli mu ale skluzem balon odkopl David Limberský!
 
41
V závěru první půle dal o sobě vědět také ligový kanonýr David Lafata. Jeho ránu po rychlém protiútoku ale Kozáčik dokázal vyrazit na roh.
 
40
Karel Piták teď v souboji o balon nepříjemně zasáhl plzeňského kapitána Pavla Horvátha. Po přerušení za svůj zákrok také vidí žlutou kartu.
 
33
Na druhé straně si natropil starosti spolu s obranou brankář Kozáčik. Svou chybu ale dokázal napravit a Pitákovu střelu do odkryté branky ještě chytil!
 
20
Obrovskou šanci měl teď právě Marek Bakoš. Dostal se sám před Špita, který mu nadvakrát a s notnou dávkou štěstí sebral všechnu slávu. Domácí ještě budou zahrávat rohový kop.
 
4
Ďuriš se po chybě hostující obrany dostal do první velké šance utkání. Uvnitř vápna napálil míč z voleje, ale branku Špita netrefil!