konec AC Sparta Praha – FC Baník Ostrava
2:0
(1:0)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
86
Závěrečná změna v hostující jedenáctce, Vrťo vběhl do hry místo Milosavljeva.
 
74
Domácí fanoušci tleskají Ladislavu Krejčímu, jehož v probíhající 74. minutě nahrazuje Tomáš Přikryl.
 
70
Obrovská příležitost hostů! Kraut na hranici pokutového území připravil dobrou střeleckou pozici pro zakončujícího Droppu, jeho přízemní ránu mířící k pravé tyči ale dokázal brankář Vaclík úspěšným zákrokem vyrazit a získal si aplaus letenského obecenstva.
 
67
Sparta právě vstřelila branku!
Druhá střelecká radost zasáhla ochozy letenského stadiónu! Rohový kop Matějovského propadl ve skrumáži před brankou k VÁCLAVU KADLECOVI, jenž míč z bezprostřední blízkosti ranky akrobaticky "nůžkami" posílá za záda bezmocného Bučka!
 
59
Druhé střídání Baníku, pro dnešek dohrál Vašenda a nahrazuje jej Davor Kukec. V loňském utkání na Letné byl chorvatský záložník rozhodně nejlepším fotbalistou svého celku.
 
55
Hosté poprvé střídají, Majtána nahrazuje Dominik Kraut.
 
49
Machův centr Jarošík srazil jen těsně vedle pravé tyče domácí branky!
 
44
Krejčí na levém křídle posunul míč do běhu Pamičovi, do jehož pasu před branku se akrobaticky vložil Kadlec, nedokázal ale překonat bránícího Kaprálika, jenž míč stačil zablokovat. Brankář Buček by jinak měl plné ruce práce se zastavením Kadlecovy rány.
 
27
Sparťanský trenér Lavička musí poprvé sáhnout do své sestavy, zdravotní důvody nedovolují pokračovat v zápase Pavelkovi a mladého středopolaře nahrazuje Peter Grajciar.
 
27
Sparťané brzy získali další standardní situaci v hloubi útočné poloviny, na Matějovského centr si naskočil Jarošík a jeho hlavičku z bezprostřední blízkosti skvělým zákrokem vyrazil Buček.
 
26
Sparťané z následné standardní situace sehráli senzační signál, kdy Matějovský přízemním pasem přes celou šíři hřiště viděl osamoceného Kadlece, jehož projektil se odrazil od tyče hostující branky!
 
25
Zawada pořádně ostrým skluzem u postranní čáry zajel do Krejčího a proti žlutému vyhodnocení svého prohřešku nemůže říct ani slovo.
 
21
Kadlec na pravém křídle bezchybně uvolnil Zápotočného, jehož centr před Hušbauerem odklidil za pokutového území Zawada. U odraženého míče ale byl Kadlec jako první a po zákroku výrazně nad rámec pravidel musí přijmout žlutou kartu Petr Mach.
 
16
Sparta právě vstřelila branku!
Gólová euforie na Letné! Hlavní podíl na ní má Manuel Pamič, jenž parádním prudkým centrem ke vzdálenější tyči vyzval k zakončení TOMÁŠE ZÁPOTOČNÉHO a ten po čtyřech dnech opět otevírá skóre zápasu! Krásná souhra krajních obránců letenského celku.
 
14
V první vážnější šanci Sparťanů se ocitl Kadlec! Vedla k tomu souhra Pamiče s Krejčím u rohového praporku, druhý jmenovaný poté přesnou zpětnou přihrávkou na hranici pokutového území nalezl svého vrstevníka v rudém dresu, avšak proti Kadlecově pumelici směřující pod břevno ostravské branky zasáhl Buček a míč vyrazil před sebe. Toho se ještě stačil zmocnit Matějovský, následným obloučkem ke vzdálenější tyči ale vrátil balón do Bučkových rukavic.
 
3
Po Lukešově centru od rohového praporku se do vzduchu zavěsil Frydrych a hlavičkou orazítkoval břevno domácí branky!