konec SK Sigma Olomouc – FC Hradec Králové
1:1
(1:1)
Komentuje: Miroslav Fantal
 
83
Jakub Petr je velmi aktivní a nyní byl poslán k zemi. Nabídnutý přímý kop si vzal na starost Michal Vepřek, jehož centr Koubek nedokázal zkrotit. Naštěstí pro Hradec se ale gólman hostů okamžitě vzpamatoval a míč před Doležalem sebral do náruče.
 
82
Druhá změna hráče na straně hostů. Tomáš Rezek nahrazuje Tomáše Holeše.
 
78
Hosté poprvé v utkání volí možnost poslat na hřiště čerstvé síly. Utkání skončilo pro Pavla Dvořáka, místo něhož si zahraje Dušan Uškovič.
 
76
Poslední střídání domácího celku. Ze hřiště odchází Michal Hubník, kterého nahrazuje Jan Navrátil.
 
73
Domácí měli obrosvké štěstí, Nejprve se do zakončení z bezprostřední blízkosti dostal Tomáš Holeš, jehož pokus Blaha vyrazil. Míč však doputoval jen na kopačku Jana Šislera, který jej z voleje poslal na domácí klec. K jeho smůle ale trefil jen v ofsajdu stojícího spoluhráče.
 
72
Vše ale pokazil Michal Hubník, který po ztrítě míče navíc fauloval protihráče. Žlutá karta pro domácího útočníka.
 
65
Máme tu druhé střídání na straně Sigmy. Místo Jana Schulmeistera míří na hrací plochu Jakub Petr.
 
58
Domácí poprvé střídají. Do utkání zasáhne Martin Doležal. Druhým směrem putuje Michal Ordoš.
 
39
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Po dlouhém autovém vhazování Tomáše Strnada se nedorozuměli Michal Hubník s gólmanem Sigmy, čehož využil JAN ŠISLER a míč hlavou poslal přes Blahu do brány.
 
27
K odraženému míči se na hranici šestnáctky dostal Haris Harba, který tvrdou ranou mířil přesně do náruče přichystaného Blahy. Jít míč více do strany, měl by domácí brankář velké potíže.
 
21
Olomouc právě vstřelila branku!
Exekuce přímáku se ujal MICHAL VEPŘEK. Centr hráče, který rozhodl poslední finále národního poháru, v šestnáctce nikdo netečoval a gólman Koubek se mohl jen ohlédnout, jak mu balón zapadl k pravé tyči.
 
15
Hosté si chtěli vymodlit další příležitost, na zemi se octl Haris Harba. Rozhodčí mu ale jeho herecké číslo nespolkl a ocenil jej žlutou kartou.