konec FC Slovan Liberec – FK Mladá Boleslav
2:0
(0:0)
Komentuje: Jakub Martínek
 
Severočeši byli v druhém poločase lepším týmem a zaslouženě zvítězili. Za domácí se trefil Delarge a Vácha. Boleslavští toho směrem dopředu příliš nevymysleli a dnes byli hodně bezzubý, snad kromě dvou šancí Nešpora. To je z libereckého stadionu vše. Přeji příjemný zbytek večera.
 
Konec zápasu.
 
90+1
Domácí drží hru daleko od své branky a o zisku třech bodů pro liberecký Slovan není pochyb.
 
90
Hlavní rozhodčí Jech nastavuje dvě minuty navíc.
 
88
Liberec střídá podruhé. Ze hry odešel Šural. Místo něj přišel na hrací plochu Nezmar.
 
87
Domácí už budou chtít dohrát zápas v poklidu a nikam se nehrnou. Vypadá to, že si liberecký Slovan tři body vzít nenechá.
 
86
Centr od pravé postranní lajny málem doletěl až k Blažkovi. Naštěstí pro hosty byl liberecký fotbalista příliš krátký a na míč nedosáhl.
 
85
Tu nezahráli hosté vůbec špatně. Zřejmě nacvičený signál se dostal až k volnému Johanovi, který zakončoval z penaltového prostoru. Bičík však předvedl, proč je libereckou jedničkou právě on.
 
84
Janů fauloval Nešpora a Boleslav bude mít výhodu přímého volného kopu ze slibné pozice.
 
83
Boleslavský celek se sice dostal až do pokutového území domácích. Tam ale celá akce Středočechů skončila po útočném faulu.
 
81
Fotbalisté z města automobilů střídají v dnešním utkání naposledy. Odpracováno má dnes Kúdela, kterého nahradí Bulut.
 
80
Liberecký rohový kop rozehrál Štajner. Ten sice našel Blažka, který se ale nedokázal položit do střely ideálně a balon pořádně netrefil.
 
79
Máme před sebou poslední desetiminutovku hry, která rozhodne o osudu dnešního utkání. Ke třem bodům však mají blíže Severočeši.
 
78
Hosté rozpoutali slibný ťukes na polovině hřiště. Ten ale záhy přerušil Vácha, kterému se zřejmě počínání boleslavských fotbalistů nelíbilo.
 
77
Pěkná rána Šurala mohla být přetavena ve třetí branku Libereckých. Té však chyběli potřebné milimetry, aby skončila za zády hostující gólmana.
 
75
Domácí Slovan nebyl daleko od třetí branky. Avšak ostřelování Millera vždy skončila pouze vytlučenými bloky boleslavských zadáků.
 
73
Druhé středočeské střídání. Ze hry odejde Fillo, který přepustí své místo Kuličovi.
 
74
Boleslavští fotbalisté to proti zasunutému libereckému bloku mají hodně těžké. Zatím se žádná chytrá myšlenka v hlavách hostů neutvořila.
 
72
Liberecká družina se nastěhovala na polovinu soupeře. Tam se ale příliš neohřála. Hosté se osvobozují jen za cenu dlouhého odkopu a libereckou půlku.
 
71
Dnešní utkání sleduje 3270 diváků.