konec FK Pardubice – FC Viktoria Plzeň
3:0
(1:0)
Komentuje: David Klier
 
Zápas je u konce! Pardubice v Ďolíčku Plzni téměř nic nedovolily a vyhrávají 3:0. Dá se říci, že celý zápas rozhodl závěr prvního poločasu. Ve 44. minutě nejprve dorazil míč do sítě Cadu a pár minut poté obdržel červenou kartu hostující Kaša. Pardubáci už následně jen pojistili své vítězství brankami Pavla Černého a Michala Surzyna.
 
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 6:1. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 15:10.
 
90+2
Konec zápasu.
 
90+1
Tomáš Solil si obhodil dva soupeře a byl faulován v okolí postranní čáry.
 
90
Nastavují se dvě minuty.
 
90
Dnešní utkání sleduje 259 diváků.
 
88
Pardubice právě vstřelily branku!
Je hotovo! Pardubice dávají třetí gól a musel by se stát zázrak, aby dnes nevyhrály. Prudký centr Solila Matěj Hybš nezvládl a od něj se míč odrazil k MICHALU SURZYNOVI. Ten po necelých pěti minutách na hřišti dává gól na 3:0 pro Pardubice!
 
88
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Ewerton, přichází Jiří Sláma.
 
87
Po krátkém přímém kopu dostal míč v pokutovém území Solil. Ten ještě našel volného Tomáše Čelůstku, jehož střela z prvního dotyku nezamířila mezi tři tyče.
 
85
Kayamba se na hřišti neuvedl v nejlepším světle. Jeho první přihrávka měla mířit na Matěje Hybše, místo toho ale skončila na lavičce domácího týmu. Pardubice se tak velice jednoduše dostávají k balónu.
 
84
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Emil Tischler, přichází Michal Surzyn.
 
83
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Lukáš Kalvach, přichází Joel Ngandu Kayamba.
 
82
Martin Toml nerozehrál na spoluhráče a místo toho založil akci Plzně. Ondřej Mihálik se snažil o obstřel Letáčka, ten byl na zemi včas a chytil míč.
 
78
David Huf udržel na zádech obránce a založil protiútok svého týmu. Tomáš Solil ale nevyřešil akci ideálně a místo přihrávky na Ewertona poslal míč na obsazeného Cadua.
 
76
Po dlouhá době přímo ohrozila bránu také Plzeň! Na centr z levé strany si naskočil Pavel Šulc, míč už padal pod břevno, na poslední chvíli ho vyrazil na roh Jiří Letáček.
 
74
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Pavel Černý, přichází David Huf.
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Aleš Čermák, přichází Ondřej Mihálik.
 
73
Cadu mohl přenést hru na levou stranu, kde byl Ewerton. Rozhodl se ale pro střelu svou slabší levou nohou, kterou pokryl Staněk.
 
71
Plzeňští se snažili odpovědět, kolmá přihrávka na Pavla Šulce ale byla až příliš dlouhá a jako první se k ní dostal Jiří Letáček.
 
67
Pardubice právě vstřelily branku!
Domácí fotbalisté vedou už o dvě branky! Tomáš Solil v souboji přetlačil Matěje Hybše a dostal se do zakončení. Levou nohou prověřil Staňka, který míč vyrazil, ale i tentokrát inkasoval z dorážky. Tentokrát se prosadil PAVEL ČERNÝ!
 
66
Z volného kopu se Plzeň do zakončení nedostala. Pobyt hostů na útočné polovině sice pokračoval, ani poté brankář Letáček neměl žádnou práci.