konec FC Zlín – FK Mladá Boleslav
0:2
(0:1)
Komentuje: Michal Luxa
 
Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z dalších onlajnů.
 
Mladá Boleslav zvládla takticky dnešní utkání a ubránila několik nebezpečných šancí Zlína. Ten měl optickou převahu, ale nedokázal v dobrých šancích přesně zamířit. O branky hostujícího celku se postarali Lukáš Magera a Aleš Čermák. Tři body tedy míří do středních Čech.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+3
Žlutou kartu dostává Jan Kalabiška (FK Mladá Boleslav), jenž poslal k zemi Fantiše. Řekl bych, že se jednalo o zcela zbytečnou kartu.
 
90+2
Ještě o jednu střelu se postaral Adam Jánoš, ale jeho zakončení zastavil bránící hráč, který následně míč odkopl za postranní čáru.
 
90+1
Mladá Boleslav vybojovala rohový kop a s jeho rozehráním nepospíchá. K rohovému praporku v poklidu míří Jakub Rada, jenž rozehraje na krátko.
 
90
Diváci po druhé inkasované brance začali opouštět stadion a k postranní čáře přichází čtvrtý sudí, jenž na tabuli ukazuje, že se bude hrát o tři minuty déle.
 
88
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Je rozhodnuto! ALEŠ ČERMÁK pěknou stahovačkou oklamal Jakuba Jugase a následně na dvakrát překonal Tomáše Holého, na nějž se hostující záložník řítil sám.
 
87
Hrdinou dalšího okamžiku je hostující brankář Jan Šeda, který vyběhl z branky pro centru mířícím na Fantiše.
 
86
Domácím fotbalistům čas rychle utíká a do konce normální hrací doby schází nějaké čtyři minuty plus nastavení. Ve stejném čase se dostal Poznar ke střele, kterou zastavil jeden z bránících hráčů.
 
85
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Lukáš Magera, přichází Jasmin Ščuk.
 
84
K rozehrání přímého kopu se postavil Robert Matějov, ale před domácím kapitánem zasáhl Jan Šeda, který vystoupal nejvýše.
 
83
Lukáš Magera si počínal nedovoleně proti Jakubu Jugasovi a je tu další standardní situace hráčů ve žlutých dresech.
 
82
Střídající Marko Jordan se dostal k přihrávce do pokutového území a vypadalo to, že se bude kopat rohový kop. Jenže praporek pomezního sudího byl ve vzduchu, takže se píská ofsajd.
 
81
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jan Chramosta, přichází Laco Takács.
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Vukadin Vukadinovič, přichází Marko Jordan.
 
79
Nestranný fanoušek od hostujícího celku čekal daleko víc, ale ten se od proměněné penalty nemá kam hnát.
 
78
Fastav je jasně lepším týme a další útok bude po postupné kombinaci. Ovšem Fantiš neudržel balon na hrací ploše a zlobí se pouze sám na sebe.
 
77
Zatímco by Zlín potřeboval hrát, tak hra se hodně kouskuje, což vyhovuje hlavně hráčům v bílých dresech.
 
76
Kyselu k zemi poslal střídající Koreš a nezajímavá pasáž hry pokračuje. Snad poprvé se probouzejí domácí diváci, kteří viděli nepřesnou střelu z voleje Jana Chramosty.
 
74
Štěpán Koreš byl faulován, ale hlavní sudí dal výhodu Fantišovi, který o balon přišel, a tak se píská faul na prvně jmenovaného.