konec Česko – Německo
9:2
(2:0, 4:0, 3:2)
Komentuje: Jan Vavřina
 
55:01
Česko právě vstřelilo branku!
Hezký pohled je nyní na českou hru a kombinaci. Flynn se nejprve několikrát dobře uvolnil, poté uviděl u tyče stojícího JAKUBA NAVRÁTILA. Posunul mu puk a za chvíli se k němu rozjel, aby spolu oslavili devátý gól v německé brance. Asistence: Oscar Flynn.
 
51:28
Česko právě vstřelilo branku!
Jen co se vrátil domácí hráč na led, Češi udeřili poosmé. Dvojice ONDŘEJ MACHALA – Martin Kaut o sobě dala zase znát. Oba si vyměnili kotouč, první dostal puk mezi kruhy od druhého a rychlou střelou překvapil Neffina. Asistence: Martin Kaut.
 
47:09
Německo právě vstřelilo branku!
Další zaváhání v defenzívě je už potrestáno. Domácí nebyli po buly ve vlastním pásmu dostatečně důrazní, nechali před bránou dorážet VALENTINA PFEIFERA a ten dotlačil v krátkém časovém sledu druhý puk do Kolářovy sítě – 7:2. Asistence: Mike Fischer, Darren Mieszkowski.
 
45:16
Německo právě vstřelilo branku!
Kristián Kolář si nulu nepřipíše, překonává jej THOMAS REICHEL. Domácí si nepohlídali německého útočníka, který dostal puk za obranu a upaloval sám na bránu. Nic složitého nevymýšlel, našel skulinku mezi betony a snížil na 1:7. Asistence: Philipp Sander.
 
41:49
Česko právě vstřelilo branku!
Ani druhý německý brankář nevydržel příliš dlouho s nulou na koně, už po 109 vteřinách musí lovit puk ze své sítě. RADIM TOMAN byl sám mezi kruhy, odkud zamířil a přesnou a rychlou střelou zápěstím do horního rohu zvýšil na 7:0! Asistence: Oscar Flynn, Jakub Navrátil.
 
38:03
Česko právě vstřelilo branku!
Tahle třetina patří jednoznačně Čechům. Ti se v jejím závěru dostávají do vedení 6:0! Radim Toman našel zpoza brány najetého JAKUBA NAVRÁTILA, jenž už měl snadnou úlohu a zvládl ji na jedničku. Asistence: Radim Toman, Ondřej Chrtek.
 
31:34
Česko právě vstřelilo branku!
Je to 5:0! Domácí si v přesilové hře vypracovali přečíslení čtyř na jednoho a zvládli ho velice dobře. Ondřej Machala přihrál zprava přes osu hřiště KRYŠTOFU HRABÍKOVI, jenž z první prostřelil přesouvajícíseho Maurera. Asistence: Ondřej Machala, Martin Kaut.
 
26:35
Česko právě vstřelilo branku!
Z tlaku logicky plyne další puk v německé síti, nyní ho tam dopravil DALIMIL MIKYSKA. Češi si měli zahrát první přesilovku, místo toho ale využili ponechanou výhodu. Litoměřický forvard mezi kruhy plácl do kotouče a zvýšil tím na 4:0! Asistence: Ondřej Chrtek.
 
24:09
Česko právě vstřelilo branku!
Za to teď to pardubický MARTIN KAUT provedl dokonale. Dostal puk mezi obránce, nabral rychlost a řítil se sám na Maurera. Před ním rychle zamíchal a poslal puk mezi betony – 3:0! Asistence: Ondřej Machala, Dalimil Mikyska.
 
17:21
Česko právě vstřelilo branku!
Druhý zápas = druhý gól pro JAROSLAVA DVOŘÁKA. Hradecký forvard byl na akci nominován dodatečně a v sestavě se zabydlel hodně rychle. Tentokrát posílá svůj tým do dvoubrankového vedení poté, co prokázal svůj důraz na brankovišti a dorazil za Maurera Pourovu střelu. Asistence: Jakub Pour, Kryštof Hrabík.
 
05:33
Česko právě vstřelilo branku!
Důležitá první branka pro český tým je na světě po pěti a půl minutách hry. JAKUB GALVAS dostal puk mezi kruhy, odkud našel místo nad levým betonem Philippa Maurera – 1:0. Asistence: Ondřej Chrtek, David Kvasnička.