konec Salavat Julajev Ufa – HC Dynamo Pardubice
7:5
(0:2, 7:1, 0:2)
Komentuje: Lukáš Foff
 
58:22
Dynamo právě vstřelilo branku!
Ale toto už ano! Ležícího Gavrilova překonal střelou pod víko NICHOLAS SCHAUS. Asistence: Matěj Beran, Alexandre Mallet.
 
40:54
Dynamo právě vstřelilo branku!
Pardubice evidentně nesložily zbraně! Lukáš Nahodil přizvedl ruskému bekovi hokejku a získal puk pro sebe a následně nezištnou přihrávkou našel TOMÁŠE ROLINKA, jenž se už nemohl mýlit. Asistence: Lukáš Nahodil.
 
39:20
Ufa právě vstřelila branku!
Tak tohle už zavání debaklem. Zelení si na ledě dělají doslova co chtějí. Zachar Arzamascev si mohl vybírat, jestli nahraje mezi kruhy, nebo na zadní tyč. Nakonec zvolil druhou variantu, kde stál SERGEJ SOIN a ten už dorazil puk do prázdné klece.
 
37:43
Ufa právě vstřelila branku!
Tak tenhle gól jde za Růžičkou... U bližší tyče nechal místo nad svým ramenem a tam přesně zamířil KONSTANTIN KORNĚJEV. Asistence: Andreas Engqvist, Linus Omark.
 
34:44
Ufa právě vstřelila branku!
A máme tu šestý gól v této třetině, a to pořád zbývá více než pět minut do konce. Střelou přes obránce, která byla ještě mírně tečována se prosazuje KIRILL KAPRIZOV. Asistence: Stěpan Chripunov.
 
33:23
Ufa právě vstřelila branku!
Přesilovky dnes Salavat Julajev Ufa hraje velmi dobře. Až je mi líto Martina Růžičky v bráně, který dostal další gól a opět nechytatelně do růžku. Příliš času k zamíření dostal pan střelec LINUS OMARK, jenž z pravého puntíku trefil neomylně vzdálenější roh.
 
28:32
Ufa právě vstřelila branku!
No a pozor, pravý vingl Růžičkovy brány nyní přitahuje puky jako magnet. Další naprosto přesná rána si do něj našla cestu a stav je rázem remízový. Autorem třetího gólu Ufy je ALEXANDR NESTĚROV. Asistence: Sergej Soin, Anton Lazarev.
 
27:30
Ufa právě vstřelila branku!
Krásný gól, který snižuje stav utkání opět na rozdíl jediné branky! Na modré čáře se k puku dostal DENIS KULJAŠ, jenž na nic nečekal, napřáhl se až ke kostce nad ledem a poté vypustil dělovou bombu, kterou sice Růžička viděl, ale absolutně nestihl zareagovat. Asistence: Enver Lisin.
 
22:41
Dynamo právě vstřelilo branku!
A zužitkovali ji na vlas stejně! Před bránou brankáře Ufy se strhla obrovská mela a nejšikovněji si počínal DAVID TOMÁŠEK, jenž si černou pryž našel a z velké blízkosti dokázal puk zvednout nad rameno Gavrilova. Asistence: Michal Bárta, Petr Hubáček.
 
20:47
Ufa právě vstřelila branku!
Ufa snižuje a využívá přesilovou hru! Martin Růžička měl kompletně zakrytý výhled, takže rána SAMIHO LEPISTÖHO si našla cestu až za jeho záda. Asistence: Linus Omark.
 
09:47
Dynamo právě vstřelilo branku!
Doufat mohl, ale jeho přání vyslyšeno nebylo! Pardubice od začátku hrály přesilovou hru velmi dobře a na bránu létala jedna střela za druhou. Když puk získal Tomáš Rolinek, rozhlédl se a přesnou přihrávkou našel na druhé tyči volného LUKÁŠE NAHODILA, který bez nejmenších problémů zasunul puk do prázdné brány. Asistence: Tomáš Rolinek.
 
07:03
Dynamo právě vstřelilo branku!
S tím, jak se zatím hraje bylo jasné, že na gól nebudeme čekat příliš dlouho, a taky, že ne! Gólový účet dnes otvírají hokejisté z města perníku a konkrétně ALEXANDRE MALLET, jenž přejel přes modrou čáru a zpoza obránce vystřelil po ledě a nachytal nepřipraveného Gavrilova. Asistence: Ladislav Havlík, Matěj Beran.