konec SK Dynamo Č. Budějovice – 1. SC Znojmo FK
1:0
(1:0)
Komentuje: Pavel Kortus ml.
 
60
Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Wermke, přichází Vaněk.
 
47
Dynamo o pauze vystřídalo, místo Opluštila hraje ve středu obrany Hájovský, na pravém křídle lítá Wermke místo Peška a na hrotu se bije Milan Ujec. Hřiště opustil Šimák, zatáhl se Jurdík.
 
46
A domácí začali hodně aktivně. Patrik Čavoš hezky vypálil, gólman Doleček vyrazil míč k Wermkemu, který ale vysoko přestřelil.
 
32
32. Křížek drží čisté konto i po šanci Stehlíka.
 
32
Znojmo mohlo vyrovnat, ale proti byl skvělý brankář Křížek! Po Vavříkově centru zůstal mezi stopery nekrytý Stehlík, jehož skvěle reflexivně vychytal gólman Dynama.
 
22
22. JURDÍK - 1:0
 
22
Dynamo právě vstřelilo branku!
Teď už se domácí radují. Petr Benát skvěle vypíchl u vlastního vápna míč soupeři a poslal Fundu do přečíslení tři na jednoho. Mladý českobudějovický bek riskantní přihrávkou našel Šimáka na druhé straně, když dal poslednímu hráči Znojma stoperu Njiremu "housle". Šimák pak situaci dva na nikoho vyřešil nesobecky, připravil míč před prázdnou branku MILANU JURDÍKOVI, který pohodlně otevřel skóre.
 
19
19. Excelentní zákrok Veselého.
 
19
Další velká šance Dynama a znovu u ní byl Petr Benát! Domácí kapitán nejdřív krásným míčem za obranou našel Jurdíka, ten trošku naslepo posílal balon před branku, odkud se odrazil přímo proti noze Benátovi, který ale trefil pouze místa, kde stál připravený gólman Veselý.
 
13
13. Benátova rána z brejku šla vedle branky.
 
13
A po následném brejku tu máme první velkou šanci! Domácí rychle přešli do útoku, Benát pěkným míčem našel na pravém křídle Mareše, ten balon zatáhl do vápna, připravil míč pro domácího kapitána, ale Petr Benát netrefil míč ideálně a skóre zůstává bezbrankové.