konec SK Dynamo Č. Budějovice – FC Slavoj Vyšehrad
2:0
(2:0)
Komentuje: Pavel Kortus ml.
 
90+1
Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Šimák, přichází Markytán.
 
86
Střídání v týmu FK Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Matějka, přichází Rodina.
 
85
Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Jurdík, přichází Funda.
 
83
Petr Novotný tvrdě zbořil Jurdíka, ten už toho má dost, proto šel rád k zemi. Novotný dostává žlutou kartu.
 
82
Střídání v týmu FK Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Smolák, přichází Junek.
 
80
Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Wermke, přichází Bálek.
 
79
Jan Blažek předvedl už několikátý faul, rozhodčí mu je sečetl a dává žlutou kartu.
 
76
Milan Jurdík ostrým skluzem poslal k zemi Myslivečka, po právu dostává žluté napomenutí.
 
68
Střídání v týmu FK Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Polanský, přichází Matějka.
 
60
Hostující Martin Jindráček si ve výskoku pomohl loktem, dostává žlutou kartu.
 
52
Prvním napomínaným z řad hostů je za zákrok ve středu hřiště Oleksii Čeremisin.
 
42
Křížek dlouhým výkopem našel rozběhnutého Jurdíka, ten počkal na Benáta, který se dostal přes obránce, ale v krkolomné pozici už byl moc blízko brankáři a nepropálil ho.
 
38
Dynamo právě vstřelilo branku!
Jihočeši odskakují soupeři na rozdíl dvou gólů. Petr Benát našel přesnou přihrávkou přes celé vápno JAKUBA PEŠKA, který si balon zpracoval a placírkou kolem gólmana Štěpanovského přidává druhý zásah.
 
36
Jan Šimák opět v hlavní roli, tentokrát dohrál na půli hřiště Jindráčka a dostává žlutou kartu. Je to pro něho letošní čtvrtá, takže za týden nejede do Opavy.
 
34
...Skoro jsem to přivolal! Mysliveček totiž poslal z levé strany přetažený míč, který se snesl až k nohám zcela volného Smoláka, který ale z první trefil jen náruč připraveného gólmana Křížka.
 
31
Teď hostující kapitán naopak zaváhal, když před dotírajícím Jurdíkem dal krátkou malou domů, domácí útočník byl u ní dřív, ale ve skluzu branku netrefil.
 
26
Roman Wermke dneska pálí, co mu přijde pod ruku! Jan Šimák jej vyslal mazlivou přihrávkou do úniku, Wermke přesprintoval Polanského a běžel sám na brankáře. Tentokrát se však rozhodl přihrávat na Milana Jurdíka, jenže mu dal příliš dlouhou přihrávku a ze šance nebylo nic. Domácí rychlík se snaží, ale s tímto výkonem jeho chvíle dnes ještě přijde.
 
23
"Ten Šimák je dneska nezastavitelný," říkají si pode mnou fanoušci Dynama a mají pravdu. Po Wermkeho pasu Jurdík vyslal do šance Jana Šimáka, ten se dvěma zasekávačkami zbavil posledního obránce, ale gólmana Štěpanovského neprostřelil.
 
12
Dynamo právě vstřelilo branku!
Jihočeši se dostávají do vedení. Ale jak! To byla naprostá fotbalová lahůdka, která dala zavzpomínat na nejlepší roky fotbalové kariéry JANA ŠIMÁKA. Jihočeši dostali možnost rozehrávat přímý kop ze třiceti metrů, balon si postavil domácí špílmachr a přenádhernou pumelicí do vzdálenější šibenice nechal gólmana Štěpanovského pěkně proletět vzduchem.
 
7
Po secvičeném signálu si na centr Karafiáta naskakoval Jurdík, ale tísněn Krbečkem hlavičkoval těsně mimo! Poslední se však míče dotkl asi hostující stoper.
 
6
Domácí se dostali do úniku dva na nikoho, Roman Wermke se rozhodl pro střelu, kterou mu gólman Štěpanovský vyrazil na roh!