konec FC Baník Ostrava – SK Dynamo Č. Budějovice
4:3
(2:2)
Komentuje: Jozef Valenčík
 
88
Baník právě vstřelil branku!
Tak se Baník přece jen dočkal. Míč potáhl do rychlého protiútoku Zapata, ten jej přenechal DAVORU KUKECOVI, který si počkal a krásnou střelou do šibenice nedal Křížkovi šanci.
 
74
Baník právě vstřelil branku!
Jenže na Bazalech je opět vyrovnáno! MICHAL FRYDRYCH se ukázal jako skvělým žolíkem, když právě k němu přilétl centr z přímého kopu a Frydrych jej za pomocí břevna poslal do sítě.
 
71
Dynamo právě vstřelilo branku!
Pavlenka se pouze ohlédl za nenápadnou střelou JAROSLAV MACHOVCE, která zapadla přesně k jeho pravé tyči. Budějovice tedy opět v utkání vedou.
 
44
Baník právě vstřelil branku!
Nakonec se Baník dočkal vyrovnání ještě v závěru druhého poločasu. Na centr si skvěle naběhl JAKUB ŠAŠINKA, který svou radost dával výrazně najevo.
 
19
Dynamo právě vstřelilo branku!
Tak toto je pro Bazaly opravdu šok a fanoušci již pískají. TOMÁŠ JANOTKA dostal míč po individuální akci Kaloda přesně na kopačku a střelou k pravé tyči posílá hosty do vedení.
 
16
Dynamo právě vstřelilo branku!
Kdo čekal v tomto utkání minimum gólu, tak ten se šeredně mýlil. RICHARD KALOD si naběhl za obranu Baníku a míč mu přistál přesně na hlavě. A pro útočníka Dynama nebyl problém vyrovnat.
 
4
Baník právě vstřelil branku!
Z čista jasna jde Baník do vedení! Na levé straně si prohodil míč Helešic s Foltýnem. Poté míč letěl dobrým centrem do pokutového území, kde se k němu dostal po přihrávce od Šašinky MATEJ SIVRIČ, který přesnou střelou posílá Baník do vedení.