konec FC Hradec Králové – SK Dynamo Č. Budějovice
2:3
(0:2)
Komentuje: Ondřej Novotný
 
73
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Přestřelka pokračuje! PAVEL DVOŘÁK pálil z prostoru šestnáctky po přihrávce Vaněčka. Prvně zmiňovaný sice trefil vybíhajícího Křížka, ale míč se k němu se štěstím odrazil a poté mohl Dvořák trefit s přehledem zcela prázdnou branku.
 
65
Dynamo právě vstřelilo branku!
Jenže přichází studená sprcha pro domácí. Rychlý protiútok hostů totiž končí další brankou. Odražený balón se ve vápně dostal na kopačku MICHALA ŠKODY, který se nemýlil a rychlou střelou k bližší tyči propálil brankaře.
 
64
Hradec Králové právě vstřelil branku!
A Hradečtí snižují! ALEŠ ČERMÁK si naběhl do pokutového území, v němž tečoval centr Haliloviče za záda hostujícího brankáře.
 
30
Dynamo právě vstřelilo branku!
Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení. Do velkého vápna naběhl s míčem Pavel Novák a nahrával přímo do středu pole na JAKUBA HORU. Ten poslal míč k pravé tyči kam Kuciak už nedokázal doskočit – 0:2.
 
20
Dynamo právě vstřelilo branku!
Dynamo se z ničeho nic ujímá vedení v zápase! Po delším útočení Hradce Budějovice vytvořili závar ve vápně. Ten se odehrával zhruba na hranici velkého vápna a míč se nakonec odrazil do domácího hráče k penaltě, kde stál osamocený MICHAL ŠKODA a lacině tak poslal Dynamo do jednobrankového vedení.