konec Bohemians Praha 1905 – SK Dynamo Č. Budějovice
2:0
(2:0)
Komentuje: Jiří Čihák
 
90+1
Po chybě v rozehrávce Bohemians šli do protiútoku hosté, Koreš míč připravil pro Linharta, jehož ránu vyrazil Havránek k osamocenému Korešovi. Jeho gólová hlavička však přišla z ofsajdu.
 
87
Branku už Ivan Lietava nevstřelí, v posledním střídání Bohemians jej totiž nahradí Michal Hubínek.
 
85
Závar ve vápně Dynama! Mikuš dostal míč k Lietavovi, jehož střelu zablokovali hostující stopeři, vytáhlý hráč Bohemians se do zakončení dostal ještě po příhře od Barteka. Ani tentokrát však aktivnímu útočníkovi nebyl gól souzený.
 
83
Za bouřlivého potlesku domácích fanoušků opouští hrací plochu Jhon Mosquera, jeho místo zaujal Vojtěch Engelmann.
 
75
Rada krásně zakombinoval s Mosquerou na levé straně, Kolumbijec našel na malém vápně Ivana Lietavu, který svojí razantní střelou napálil jen brankáře Fryštáka!
 
72
Střídající Matúš Mikuš mohl přidat třetí gól, tváří v tvář Fryštákovi ale neuspěl. Svojí střelou pouze trefil budějovického golmana.
 
70
Střídají také domácí „Klokani“: Petra Nerada nahradil Matúš Mikuš.
 
67
České Budějovice využívají i třetího střídání: Davida Brunclíka nahradil Ladislav Volešák.
 
62
David Bartek skvěle převzal balon na pravé straně a následně jej předkládal Lietavovi, kterého zablokoval obránce Podstavek. Akce pokračovala ještě střelou Mosquery, jenž zleva pálil nad branku.
 
57
Dvojí střídání v dresu Českých Budějovic: Ze hřiště odstoupili Michal Škoda a Jiří Funda, nahradili je Zdeněk Linhart a Štěpán Koreš.
 
47
Brabec prodloužil centr od rohového praporku k Lietavovi, jenž se snažil akrobaticky zakončovat, mířil ale přímo do náruče Tomáše Fryštáka.
 
45
Obrovská hrubka Martina Cseha! Domácí stoper ztratil míč před vlastním vápnem, Michal Škoda jej předložil do gólové šance Jiřímu Fundovi, který ale trefil pouze stopera Brabce, od kterého se míč odrazil na rohový kop.
 
38
S rohovým kopem si domácí poradili a vyrazili do protiútoku. Ten zastavil faulem na unikajícího Mosqueru Jiří Funda a uviděl žlutou kartu.
 
33
Bohemians právě vstřelili branku!
Bohemians jdou do dvougólového vedení především díky Ivanu Lietavovi! Domácí útočník vybojoval zdánlivě ztracený balon v souboji s Podstavkem a předložil jej pak JAKUBU RADOVI, který zakončoval opět do odkryté brány Budějovic!
 
27
Tentokrát už to bylo ze strany Michala Škody daleko nebezpečnější! Hostující útočník si zpracoval centrovaný míč, poté ale v tísni zakončoval těsně nad Havránkovu bránu.
 
25
Nakonec si exekuci vzal na starost Radek Šírl, který našel na zadní tyči úplně volného Mosqueru! Kolumbijský hráč si ale tentokrát neseřídil mířidla a trefil jen boční síť!
 
9
Právě střelec branky byl nyní faulovaný Alešem Dvořákem, který vidí první žlutou kartu zápasu.
 
8
Bohemians právě vstřelili branku!
Domácí se ujímají rychlého vedení! David Bartek odcentroval z pravé strany do pokutového území, Ivan Lietava míč ještě netrefil, na zadní tyči však byl dostatečně důrazný JHON MOSQUERA, který ve skluzu dopravil balon do odkryté branky Dynama!