konec SK Dynamo Č. Budějovice – FC Slovan Liberec
1:1
(1:1)
Komentuje: Pavel Kortus ml.
 
90+1
Jakub Hora dostává žlutou kartu za ostrý skluz.
 
Škoda nepřekonal Hrošša
 
82
Velké zmatky v obraně Liberce využil Michal Škoda, prodral se mezi stopery, ale v tísni nedokázal přehodit Hrošša!
 
81
Poslední změna i v černobílém dresu. Devatenáctiletý Jan Hála nahradil Štěpána Koreše.
 
78
Poslední střídání Samuela Slováka, na hřiště poslal místo Luckassena čerstvý Hamuľák.
 
72
Jakubu Horovi dnes není přáno. Lengyel rychle rozehrál přímý kop, Hora si míč zpracoval a parádně vypálil, jeho pokusu chyběly decimetry!
 
63
Dvojitá změna v dresu Liberce, Obročník nahradil Sackeyho a Frýdek zaujal místo Hadaščoka.
 
Hora opět v šanci a nedává!
 
62
Hora spálil další tutovku! Po centru z levé strany předskočil Fleišmana, zpracoval si míč, ale zblízka branku přestřelil!
 
56
Místo Kaloda je na hřišti Michal Škoda. Neúnavný bojovník dnes odvedl pro tým neuvěřitelné penzum práce a vybojoval plno míčů.
 
Byl to faul?
 
Štěpán KOREŠ - 1 : 1
 
43
Dynamo právě vstřelilo branku!
Jihočeši se dočkali vyrovnání. Kalod u postranní čáry uhrál hlavičkový souboj a míč mířil do vápna, zde ho špatně odkopl Sackey a balon šel do ohně před brankářem. Hroššo ho však nedůrazně vyrazil a volný ŠTĚPÁN KOREŠ ho poslal do sítě!
 
35
A už je to opravdu tady. Kapitán Ondřej Herzán předal kapitánskou pásku Petru Benátovi a jde ze hřiště, na trávníku už je Jaroslav Machovec!
 
Šural v šanci
 
31
Slovan předvedl rychlý brejk, ten táhl Hadaščok, předal míč doleva na Šurala, jehož střelu vykopl brankář Křížek na hranici velkého vápna. Tam míč znovu napálil Pavelka, ale domácí gólman míč znovu lapil.
 
Jakub Hora těsně minul!
 
24
Tribunami to opět jen zahučelo! Dynamo hraje aktivně a bojuje, ale zatím je stav nepříznivý. Teď poslal Kalod na levé straně na trávník Mudru, posílal střílený míč do vápna, kde ho Hora jen těsně minul!
 
David PAVELKA - 0 : 1
 
21
Liberec právě vstřelil branku!
Důležitý první gól střílí hosté. První obranný skluz ve vápně Podstavek ještě zvládl, míč se pak však odrazil k DAVIDU PAVELKOVI, který poslal na trávník Klesu a sám před Křížkem nezaváhal.
 
Luckassen v šanci
 
Gólová šance domácích
 
4
Neuvěřitelná možnost Dynama! Po rychlé akci centroval z levé strany na zadní tyč Koreš, míč letěl na nekrytého Horu, kterého skvěle vychytal Hroššo. Hora však míč vrátil proti noze Benátovi, jehož střelu na brankové čáře vykopl Sackey! Následná střela Brunclíka šla nad branku.