konec SK Dynamo Č. Budějovice – MFK Karviná
4:0
(1:0)
Komentuje: Pavel Kortus ml.
 
89
Po rohu měl obrovskou šanci Svatonský, ale snad z metru nedokázal dopravit míč do sítě. Křížek skvěle reflexivně vyrazil.
 
87
Linhart upaloval po pěkném míči od Klesy sám na branku, ale trefil jen vybíhajícího Pindrocha! Následná střela Fundy byla slabá.
 
83
Další změna Karviné, Svatonský vystřídal Halašku.
 
80
Domácí naposledy střídají a je to změna z kategorie taktických. Roman Lengyel má totiž tři žluté karty a Dynamo ho bude v závěru sezony potřebovat. Na hřišti ho nahradil Hanzlík, na stopera se posunul Machovec.
 
79
Dynamo právě vstřelilo branku!
Koncert Jihočechů pokračuje! Linhart vedl rychlou akci, posunul míč doprava na MICHALA KLESU, ten si obhodil obránce a propálil brankáře Pindrocha počtvrté.
 
78
Druhá změna v černobílém dresu, Jan Hála se postavil na místo Brunclíka.
 
77
Zároveň dostává žlutou kartu hostující Gonda, který několik minut zpět nešetrně dohrál Herzána a dostal žluté napomenutí až zpětně.
 
77
Hosté poprvé střídají, Oforiho nahradil Juřena.
 
69
Dynamo právě vstřelilo branku!
JAROSLAV MACHOVEC dnes hraje svojí ligu! Na hřišti je všude a svůj parádní výkon korunuje druhou brankou. Tentokrát se trefil parádní střelou z přímého kopu a brankář Pindroch si zahrál na sochy, protože s touto střelou nemohl dělat ale vůbec nic.
 
68
Jovanovič fauloval unikajícího Linharta a dostává žlutou kartu. Zároveň je tu slibná standardka pro Dynamo z kruhu před pokutovým územím.
 
60
Jiří Funda si dal na čas s tím, aby odstoupil od míče a jeden z hostujících hráčů ho nastřelil a následný scénář byl jasný – za "klukovinu" dostává Funda žlutou kartu.
 
58
V hledišti to znovu jen zahučelo! Klesa z rohu vápna hledal stříleným centrem Kaloda, který na míč před prázdnou brankou jen o kousek nedosáhl.
 
57
Dynamo právě vstřelilo branku!
ZDENĚK LINHART pobyl na hřišti několik desítek vteřin a už se může radovat z branky. Po Fundově rohu se míč ve vápně odrazil k Linhartovi, který ho zblízka poslal do sítě.
 
56
Do úniku se dostal Michal Klesa, ale nestihl zakončit, míč mu ukopl na roh Ondřej Cverna.
 
55
Petr Benát musí ze hřiště, které právě s bolestivou grimasou opouští. Jihočeši tak budou hrát na dva útočníky, nově příchozí Zdeněk Linhart se postavil vedle Kaloda.
 
39
Prince Ofori na levé straně nešetrně fauloval Herzána a i on vidí žlutou kartu. Následná standardka šanci pro Jihočechy nepřinesla.
 
38
Kolem hostujícího kapitána Mikuly se obtočil Kalod a Mikula si pomohl pouze za cenu faulu. Vidí od rozhodčího žlutou kartu, i když se diví. Ale byla to jasně "žlutá záležitost."
 
34
Následně se do brejku drali hosté a Michal Klesa musel zatáhnout za záchrannou brzdu v podobě faulu a následné žluté karty.
 
3
Dynamo právě vstřelilo branku!
Jihočeši zažívají parádní vstup do utkání a střílí pro ně tolik potřebnou rychlou branku. První roh utkání rozehrál Petr Benát, na první tyči si na míč naskočil JAROSLAV MACHOVEC a poslal hlavou míč do sítě.