konec SC Braga – Real Madrid
1:2
(0:1)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 9:7. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:6. Fauly: 7:11.
 
Rozhodčí Oliver nakonec k avizovaným čtyřem minutám už nic víc nepřidal a k nevoli domácích ukončil zápas za stavu 1:2. V kombinaci s výsledkem zápasu Union Berlín – Neapol 0:1 tak i pátý a šestý zápas této skupiny končí rozdílem jediné branky.

O výhře Realu rozhodli svými trefami Rodrygo a Jude Bellingham, na jeho branku sice dokázal bleskově odpovědět Álvaro Djaló, v dalším průběhu závěrečné půlhodiny už si ale domácí nedokázali vypracovat žádnou pořádnou příležitost.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+3
Nacho Fernández dostává žlutou kartu za počínání v hlavičkovém souboji s Niakatém.
 
90+3
Vinícius Júnior dostal přihrávku do úniku a snažil se obejít brankáře Matheuse, ten ale výborným zákrokem vypíchl brazilskému útočníkovi míč!
 
90+2
Při zdržení hry rozhodčí Oliver vehementně ukazoval na své hodinky, že ještě nějaké ty desítky sekund k avizovaným čtyřem minutám přidá.
 
90+1
Abel Ruiz dostal kolmici do pokutového území, Rüdiger jej ale vytlačil z ideálního střeleckého úhlu a španělský mladík v pádu pálil mimo branku.
 
90+1
Rozhodčí Oliver oddaluje závěrečný hvizd o čtyři nastavené minuty.
 
89
Střídání v týmu Real Madrid:
ze hřiště odchází Jude Bellingham, přichází Lucas Vázquez.
 
89
Pro dnešek dohrál Bellingham, v bolestech odkulhal na lavičku, což je pro Real obrovská nepříjemnost před sobotním El Clásicem.
 
88
Joao Moutinho se v pokutovém území Realu nedokázal probít před branku, ani přihrát některému ze spoluhráčů. Domácí se pak dožadovali údajné ruky Nacha Fernándeze, míč se ale celkem jasně odrazil od zad kapitána Realu.
 
86
Na rohový kop Modriće si naskočil Rüdiger, v tísni ale hlavičkoval obloukem k Matheusovi, jenž si připsal jednoduchý zákrok.
 
85
Dani Carvajal v souboji s Niakatém vybojoval rohový kop, dění se stěhuje před brankáře Matheuse.
 
84
Ofsajd brazilského útočníka je potvrzen i od videa, ve hře už se může pokračovat rozehrávkou brankáře Matheuse.
 
83
Vinícius Júnior dostal lobovanou přihrávku za domácí obranu a v úniku dokázal překonat Matheuse střelou k bližší tyči, je mu ale máván těsný ofsajd.
 
82
Po neúspěšné domácí souhře rozehrává od branky Kepa Arrizabalaga, za pískotu diváků velmi pomalu.
 
80
Rodrigo Zalazar si kuriózně narazil míč s rozhodčím Oliverem, pak ze střední vzdálenosti zakončil po zemi k tyči, to už ale bylo dávno pískáno, neboť po dotyku míče Oliverem se nemohlo dále pokračovat, byť to Zalazar nemohl pochopit.
 
78
Střídání v týmu SC Braga:
ze hřiště odchází Alí Musrátí, přichází João Moutinho.
 
78
Domácí trenér Artur Jorge chystá další střídání, do hry přijde zkušený středopolař Joao Moutinho.
 
77
Braga pozvolna rozehrává na vlastní polovině, nedaří se ji dostat přes střed hřiště.