konec SK Hanácká Slavia Kroměříž – FK Příbram
0:2
(0:0)
Komentuje: Milan Huppert
 
Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 7:6. Rohy: 3:8.
 
Kroměříž ve třetím utkání jarní části soutěže utrpěla první porážku, na domácím hřiště podlehla Příbrami výsledkem 0:2. Střetnutí výrazně ovlivnila 29. minuta, kdy domácí brankář Jakub Dostál dostal červenou kartu za špatně načasovaní vyběhnutí a faul na Falla. Hosté využili přesilovku v 64. minutě, kdy se po centru zprava i s notnou dávkou štěstí prosadil Ngagne Fall a v nastaveném čase potom pečetil výhru Středočechů proti sympaticky bojujícímu soupeři žolík Vinny Loic Nkwinga.

Svěřenci trenéra Krejčího se díky vítězství posunuli na osmé místo. Hanácká Slavia zůstává třináctá o tři body před sestupovým pásmem.
 
90+6
Konec zápasu.
 
90+5
Příbram právě vstřelila branku!
Hosté dávají definitivní razítko na tříbodový zisk. Po příhodném odrazu Novotný přihrál do šance VINNY LOIC NKWINGOVI, jenž tváří v tvář brankáři mířil nechytatelně k pravé tyčce.
 
90+5
Bude se dohrávat deset na deset! Také Jan Brabec dostal žlutou za zdržování hry, jenže ta byla už druhá. Hostující hráč strávil na hřišti necelých šest minut.
 
90+4
Příliš dlouho otálel s rozehrávkou odkopu od brány Martin Melichar, Kotalovi pohárek trpělivosti přetekl a hostující brankář je dalším hráčem se žlutou kartou na kontě.
 
90+3
Kroměřížští fotbalisté bojují. Po centru od pravé lajny se míč odrazil kousek za velké vápno k Jiřímu Kiškovi, ten výrazně přestřelil.
 
90+2
Po přerušení hry se arbitr Kotala vrátil k momentu, kdy chtěl Patrik Švestka faulem zastavit šanci soupeře, za což dostal žlutou kartu.
 
90+1
Navzdory faulu pokračoval kroměřížský protiútok. Na hranici velkého vápna dostal nahrávku Jiří Kiška a napálil jediného zbývajícího protihráče.
 
90
Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
 
89
Žlutá karta vzápětí i na druhé straně a míří na konto Jiřího Oulehly, který faulem zamezil Dudlovi v rozvíjení nadějného protiútoku.
 
89
Nově příchozí Jan Brabec se neuvedl v dobrém světle. Pár vteřin po příchodu na polovině ostře dojel soupeře a pěkně zblízka si prohlédl kartónek žluté barvy.
 
88
Střídání v týmu FK Příbram:
ze hřiště odchází Ngagne Fall, přichází Jan Brabec.
 
87
Pomezní rozhodčí správně viděl, že se Ondřej Novotný vracel z ofsajdového postavení, proto po jeho kontaktu s míčem okamžitě zvedl praporek nad hlavu.
 
86
Hanácká Slavia bojuje. Zleva centroval blízko lajny Martin Kudela, pro vysoký a dlouho letící míč si vyběhl gólman Melichar.
 
85
Kroměříž kopala roh a centr byl chytře poslán do předbrankového prostoru, ovšem Martin Melichar si získal prostor a boxoval, Cupák potom slabě střílel do obránce.
 
84
Do odraženého balónu se za velkým vápnem opřel levačkou Marek Jaroň a míč směřoval do brány, ovšem Theodoros Andronikou předvedl skvělý blok.
 
83
Rýsovalo se přečíslení dvou na jednoho, jenže Tomáš Vincour výborně přečetl nahrávku na Ondřeje Novotného a u míče byl první.
 
82
Při presinku útočník Ondřej Novotný nebezpečně zajel do rozehrávajícího protihráče a žlutému trestu se nemá proč divit.
 
81
Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
ze hřiště odchází Tomáš Matoušek, přichází Jiří Kiška.