konec MFK Karviná – 1. SK Prostějov
5:0
(2:0)
Komentuje: Igor Mainka
 
Z mé strany je to vše. Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný zbytek víkendu. Od klávesnice se s vámi loučí Igor Mainka.
 
Následující kolo bude hodně důležité pro Karvinou, která sehraje svůj zápas v sobotu od 14 hodin v Praze na Julisce proti Dukle, která se pomalu dotahuje k postupovým příčkám.

Prostějov se vrátí domů, kde bude hrát s dalším adeptem na postup. Na Hanou přicestuje v sobotu odpoledne brněnská Líšeň. Zápas startuje v 17 hodin.
 
Karviná si vysokým vítězstvím udržela pozici v čele tabulky a odskočila Líšni na rozdíl tří bodů. Prostějov se dostává do problémů, v tabulce už má jen tříbodový náskok na poslední dva Slavii B a Třinec.
 
Kdo nepřišel včas na začátek prvního a druhého poločasu, přišel dnes o dva góly. Oba byly klíčové, ten první odstartoval karvinskou cestu za vítězství, ten druhý na 3:0 zase uzemnil případné prostějovské tažení za lepším výsledkem. Slezané ve druhé půli zcela ovládli zápas a zaslouženě zvítězili.
 
90+2
Konec zápasu.
 
90+1
Kombinace mezi Mihalíkem, Mosesem a Ezehem dopadla tragicky u posledně jmenovaného, který v dobré pozici jen odkopl skákavý míč do zámezí.
 
90+1
Rozhodčí ještě přidá dvě minuty. Domácí fanoušci už děkují svému celku.
 
90
V závěru zápasu ještě Elbel vyslal pozdrav brankáři Ciupovi, ten si se střelou do středu brány poradil.
 
89
Dlouhý centr Memiče dolétl až k Papadopulosovi, kterému chyběl jen kousek, aby si balón zpracoval a zakončil.
 
89
Mihalík po rohovém kopu rozjel zajímavou akci pravou stranou, jen ten centr postrádal více přesnosti.
 
87
Dvojité střídání na prostějovské straně. Ze hřiště odešli Vlachovský s Rolinkem a místo nich naskočili Ali-Abubakar s Čermákem.
 
87
Memič ještě zkoušel kouzlit na levé straně, ale nevykouzlil ani rohový kop.
 
86
Mihalík se na pravé straně uvolnil kolem dvou hráčů a odcentroval na přední tyč, kde se k hlavičce dostal jako první Schaffartzik.
 
86
Ezeh zkusil utéct po pravé straně, dlouho se mu to dařilo, ale nakonec přišel o míč. Hosté odkopli míč do autu.
 
85
Zbytečný faul Elbela na Bartla byl oceněn žlutou kartou pro hráče Prostějova.
 
83
Papadopulos dostal od prostějovských hráčů volnou cestu na hranici vápna, proto z levé strany vystřelil, jenže trefil jen soupeře do hrudi.
 
83
Po faulu na Boháče u středové čáry uviděl žlutou kartu prostějovský Moučka.
 
82
Boháč byl blízko hattricku, ale po centru Mosese z pravé strany se mu míč ve vápně zamotal mezi nohama. Následná střela dolétla k nejbližšímu bránícímu hráči.
 
81
Dnešní zápas sleduje 1251 diváků. Bohužel sektor fanoušků Prostějova zeje prázdnotou.
 
80
Po centru Antovskiho z levé strany se k hlavičce dostal Ezeh, míč usměrnil k bližší tyči, kam se natáhl gólman Vejmola a balón lapil do rukou.