konec SK Líšeň 2019 – Slezský FC Opava
0:0
(0:0)
Komentuje: Vojtěch Martinek
 
To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště!
 
Dnešní utkání sledovalo 718 diváků.
 
Boj Marvanů o přímý postup do nejvyšší soutěže bude příští týden pokračovat duelem na půdě Prostějova, Opavu pak čeká dlouhá cesta do Příbrami.
 
Máme dohráno, dnešní duel v brněnské Kučerově ulici vítěze nepoznal! V prvním poločase měla na hrací ploše více ze hry Opava, po pauze se však notně obměněná jedenáctka Líšně probrala a hostující obraně místy dávala pořádně zabrat. Celé utkání však doprovázela ofenzivní mizérie, a to na obou stranách – bezbrankový výsledek tedy k předvedené hře sedí.
 
Držení míče: 52 % : 48 %. Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 2:6. Rohy: 3:10.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+4
Žlutá karta pro tým SFC Opava (Matěj Helebrand).
 
90+2
Běží druhá minuta nastavení, celkem budou tři.
 
90+1
Přiznám se, že jsem neviděli, co tomu předcházelo, ale v hostujícím vápně zůstávají ležet dva opavští hráči. Doufejme, že se oba brzy oklepou.
 
90
Střídání v týmu SK Líšeň 2019:
ze hřiště odchází Pavel Sokol, přichází Adam Laczkó.
 
90
Ne ne, v moravské metropoli dnes nejspíš opravdu bude k vidění dělba bodů. Ani jednomu týmu se v závěrečných minutách nedaří překonat ofenzivní trápení, více ze hry mají nicméně domácí.
 
89
Pomalu ale jistě jdeme do finále. Balón nyní kontroluje Líšeň, která se zatím drží u středové čáry.
 
87
Marvani z rychlého protiútoku vytěžili roh. Ani jeden tým v této disciplíně zatím nicméně nevynikal, tak uvidíme, co si hráči Líšně připraví tentokrát.
 
86
Hosté nevzdávají ambice vybojovat v Brně tři body, střela ze strany teď zamířila jen těsně nad břevno! Pokud jsem dobře viděl, pálil Ščudla.
 
85
Střídání v týmu SFC Opava:
ze hřiště odchází Tomáš Rataj, přichází Radim Dostál.
 
84
Opava v závěru chytá druhý dech a snaží se zaútočit na zdánlivě unavené domácí borce. Centr jednoho z hostů teď ale zamířil jen vysoko nad Marka.
 
83
Kadlec krátkým hodem poslal míč na Rychlého, který mu jej obratem narazil zpátky. U postranní čáry je nyní k vidění dlouhý souboj o balón.
 
82
Strážce opavské svatyně se ve vápně znovu natáhl pro letící balón a lapil ho do svého náručí.
 
81
Pašek se vyznamenal v obraně a ubránil dotěrného Rataje, který si brousil zuby na centr z pravé strany. Domácí zadák ho ale k balónu nepustil.
 
80
Míříme do posledních deseti minut základní hrací doby. Dění se momentálně v Brně hodně kouskuje, balón často střídá svého majitele.