konec MFK Karviná – FK Příbram
1:0
(0:0)
Komentuje: Vojtěch Martinek
 
To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště!
 
Držení míče: 47 % : 53 %. Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:4.
 
Karviná se přesně za týden bude snažit na dnešní výkon navázat na půdě aktuálně osmé Jihlavy, zatímco Příbram v pátek na své půdě přivítá druhou Líšeň v přímém souboji o čelo tabulky druhé nejvyšší soutěže.
 
Městský stadion v Karviné hlásí dohráno, domácí jaro otevírají těsným vítězstvím nad aktuálním lídrem soutěže! O jejich úspěchu dnes rozhodla proměněná penalta, pod kterou se podepsal Jaroslav Málek. Hosté se sice v závěru snažili ještě vybojovat aspoň bod, tlak na Neumanovu klec ale nedokázali přetavit ve vyrovnávací trefu, a domu se tak vrátí s prázdnou.
 
90+8
Konec zápasu.
 
90+7
Šimáček z rohu nasměroval balón do vápna, kde jej vystihl protihráč. Ten jej obratem poslal ke středu hrací plochy, utkání bude co nevidět ukončeno.
 
90+6
Zeronikův zákrok se teď obešel bez trestu, což neunesl domácí kouč Tomáš Hejdušek (KAR). Ten si za svůj malý výbuch vysloužil žlutou kartu.
 
90+5
Definitivní tečku za dnešním utkáním mohl udělat Mikuš, který se uvolnil v šestnáctce a následně poslal míč jen těsně vedle vzdálenější tyče příbramské brány! Melichar byl bez šance!
 
90+4
Slezané úspěšně odsunuli hru daleko od své brány, Příbram bude muset začít znovu z vlastní poloviny.
 
90+3
Karvinský gólman zneškodnil i následný centr a na míč padl, čím ukrojil pár vteřin z dlouhého nastavení.
 
90+2
Neuman po příbramském rohu vyboxoval míč ven z vápna, ale jen na kopačku jednoho z protihráčů.
 
90+1
Střídání v týmu MFK Karviná:
ze hřiště odchází Sebastian Boháč, přichází Juraj Teplan.
 
90
Střídání v týmu FK Viagem Příbram:
ze hřiště odchází Adam Petrák, přichází Hasan Jahić.
 
90
Druhý poločas se prodlouží o 6 minut.
 
89
Čejka tečoval míč na kopačku bránícího protihráče, od které balón zamířil do zámezí. Příbram ho bude vracet zpět do hry z pozice těsně vedle vápna.
 
87
Příbram rychle rozebrala domácí protiútok, hra se znovu vrací před karvinskou šestnáctku.
 
86
Obléhání karvinské branky málem přineslo ovoce, zakončení z hranice malého vápna ale bylo zblokováno! V šestnáctce zůstává ležet hostující borec, penalta z toho ale nekouká.
 
84
Příbramským nelze upřít snahu, v koncovce ale dnes prostě tápou. Na vyrovnání jim zbývá už jen několik málo minut, uvidíme, jestli se skóre ještě zahýbou.
 
Dnešní utkání sleduje 1 035 diváků.
 
83
Jeřábek se vzdušným pasem neúspěšně pokusil přesunout hru z jedné strany hřiště na druhou, místo toho jen odevzdal balón bránícímu protihráči.