konec SK Líšeň 2019 – 1. SK Prostějov
2:3
(0:1)
Komentuje: Roman Zajíček
 
Tolik tedy z tohoto zajímavého zápasu, přeji pěknou sobotu a někdy u fotbalu se budu těšit napočtenou.
 
I když to měli domácí výborně rozehrané, byli moc pasivní a o vyrovnání si koledovali. Nakonec přišel přímo dvojitý trest, který už nedokázali v závěru zvrátit.
 
Z Líšně se body nevozí, nicméně dnes Prostějov ukázal, že se s ním musí počítat. Střídající hráči rozhodli o třech bodech pro hosty a Pavel Šustr může slavit lup na hřišti prvního týmu tabulky.
 
Prostějov ještě před pěti minutami prohrával v Líšni 1:2, jenže pak se tedy děly věci. Za krátkou dobu přišel neuvěřitelný obrat a po závěrečném hvizdu celá střídačka vyskočila přímo na hřiště slavit.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+1
Koudelka v brejkové situace chtěl nahrát Střížovi, ale bude z toho alespoň roh. Líšni se čas krátí.
 
90
Ještě se budou hrát tři minuty.
 
88
Tak to jsou věci, Prostějov v sobě ještě našel energii a dokázal takřka nemožné. Celá lavička po gólu na 3:2 vystartovala na hřiště a radovala se.
 
88
Žlutá karta pro tým 1. SK Prostějov (Torfiq Ali-Abubakar).
 
87
Prostějov právě vstřelil branku! A senzace je na světě. Hosté za dvě minuty obrací výsledek a byl u toho střídající hráč. Prostředkem hřiště se uvolnil DUŠAN PINC a nekompromisní přízemní ranou nedal Vajnerovi šanci. Líšeň v obraně předvedla dva totální lapsusy a je za to potrestaná.
 
85
Prostějov právě vstřelil branku! A je vyrovnáno a opět to byla spíše šťastná a kuriózní branka. Nicméně je třeba dodat, že gól je to zasloužený. Jan Koudelka napřáhl z levé strany, odkud poslal střílený centr, a ten podle všeho ještě prodloužil jemnou tečí SAMUEL KULIG. Míč od břevna poté prošel do sítě.
 
85
Ještě něco přes pět minut, hosté velmi sympaticky bojují o vyrovnání a nutno říct, že k tomu nebyli v posledních minutách daleko.
 
83
Střídání v týmu SK Líšeň 2019:
ze hřiště odchází David Machalík, přichází Erik Otrísal.
 
83
Marvani si koledují, Matocha sebral čistou loženku Koudelkovi, který už měl napřaženo ke střele.
 
82
Následoval roh, jenže Líšeň totálně propadla a hosté rozehráli brejk pět na tři. Svůj ťukec ale nezakončili a Černín v poslední moment odpravil míč do bezpečí.
 
81
Mohlo být hotovo, na velkém vápně dostal na kopačky míč po centru Matochy spoluhráč Ulbrich, ale jeho pokus z otočky srazil ještě hostující obránce mimo tři tyče.
 
80
Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
ze hřiště odchází Jarmil Blahuta, přichází Jakub Bolf.
 
77
Svou územní převahu ale nedokáže přetavit v šanci a naopak fauluje. Sokol zůstal na hřišti.
 
76
Hraje se ve středu hřiště, Prostějov ale pozvolna přidává na tlaku.
 
74
Hosté jsou nyní aktivnější, ale mnoho si toho zatím nevytvořili.