konec FK Příbram – 1. SK Prostějov
2:4
(0:2)
Komentuje: Tomáš Reiner
 
Prostějov dal v závěrečném kole domácí Příbrami lekci z produktivity, když z minimálního počtu šancí dokázal čtyřikrát skórovat, zatímco domácí nevyužili několik příležitostí. Po přestávce pak ovšem fanoušky potěšili alespoň dvěmi góly. Hvězdou zápasu je David Píchal, který vstřelil dva góly a nebyl daleko od toho, aby zakončil sezónu hattrickem. Oba týmy jsou zachráněny. Konečný výsledek střetnutí. Příbram 2 Prostějov 4.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+1
Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 3 minuty.
 
90
Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
ze hřiště odchází Robert Bartolomeu, přichází Pavel Pěček.
 
89
Příbram málem dovezla míč až do kuchyně, když do šestnáctky přilétl z pravé strany přízemní centr a Tomáš Wágner na něj v blízkosti brány o krok nedosáhl.
 
87
Stanislav Vávra málem běžel sám na bránu, jenže se ocitl v kleštích a podle rozhodčího šlo vzápětí o čistý zákrok, po kterém míč sebral brankář Michal Bárta.
 
85
Střídání v týmu 1.FK Příbram:
ze hřiště odchází Jan Kvída, přichází Jan Vokřínek.
 
83
Na třech stadionech dnes padly v závěrečném kole čtyři góly, nejbohatší utkání se ale odehrává v Příbrami, kde domácí tým prohrává v závěru s Prostějovem 2:4.
 
82
Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
ze hřiště odchází David Píchal, přichází Ifechukwu Okewukwu Amobi.
 
81
Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
ze hřiště odchází Jakub Kopřiva, přichází Lukáš Zukal.
 
80
Příbram právě vstřelila branku! TOMÁŠ WÁGNER teď využil sklepnutí po nádherném centru ze standardní situace a na vzdálenější pravé tyči skóroval z blízkosti do prázdné brány – 2:4!
 
80
Jakub Kopřiva předvedl u postranní čáry ostrý zákrok a ještě se málem zranil. Žlutá karta pro hostujícího hráče.
 
78
Jan Koudelka napřáhl na ose hřiště z dálky k nádherné technické střele, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Václav Smrkovský ale vytáhl nádherný zákrok a po tygřím skoku míč vyrazil levou rukou!
 
77
Střídání v týmu 1.FK Příbram:
ze hřiště odchází Dominik Gembický, přichází Emmanuel Antwi.
 
77
Prostějov právě vstřelil branku! ROBERT BARTOLOMEU si naběhl na ose hřiště na přihrávku z pravé strany a krásnou přízemní střelou zpoza šestnáctky zamířil k levé tyči!
 
76
Utkání nabízí netradičně obrovské množství šanci a poslední z nich měl Tomáš Wágner, který se ocitl uprostřed šestnáctky sám a přízemní střelou těsně minul levou tyč! Padly už 4 góly.
 
75
Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
ze hřiště odchází Vasil Kušej, přichází Michael Hönig.
 
74
David Píchal měl nyní další šanci zkompletovat hattrick, Václav Smrkovský ale jeho přízemní střelu z levé strany šestnáctky vyrazil a na vzdálenější pravé tyči ho zachránil spoluhráč, který zablokoval pokus Jakuba Urbance, který z blízkosti nedokázal dorazit míč do sítě! Škoda!
 
73
Tomáš Wágner se sice dostal po centru z pravé strany k hlavičce, jenže zakončoval v záklonu a jeho pokus minul vzdálenější levou tyč. Jen odkop od brány. Skóre je 1:3.
 
72
Příbram vyrazila na pravém křídle do nadějného protiútoku, jenže zpětná přihrávka se nepovedla.