konec FK Třinec – AC Sparta Praha B
2:2
(2:2)
Komentuje: Igor Mainka
 
Přestože Chrudim dnes bodovala, Slezané se udrželi na třinácté pozici s tříbodovým náskokem na patnácté Ústí nad Labem, které má svůj zápas ve Vlašimi ještě před sebou.

Sparta po dnešní remíze přišla i o teoretickou naději na vítězství v celé soutěži, navíc nabídla Vlašimi možnost přenechání druhé pozice. Na béčko z Letné se může dotáhnout duo Líšeň, Opava.
 
Třinec se snažil hrát se Spartou otevřenou hru, ale Pražané byli lepší v obou vápnech. Pražané dobře eliminovali třinecké ofenzivní hráče, nepouštěli soupeře k centrům ze stran. Domácí mohou poděkovat za remízu brankáři Hasalíkovi, který vychytal soupeřovy šance.
 
90+5
Konec zápasu.
 
90+3
Třinec bude dohrávat v deseti. Hýblova hrubka na vlastní polovině skončila nedovoleným zákrokem, Sparta se dostala do úniku a Bolfovi nezbývalo nic jiného než faulovat. Za faul v gólové situaci je vyloučen.
 
90+2
Javůrek dostal žlutou kartu za protesty, když z lavičky vyčinil rozhodčímu za to, že Hýblův běžný zákrok posoudil jako faul.
 
90+1
Hlavní rozhodčí prodlouží druhou půli minimálně o čtyři minuty.
 
89
Sparta podruhé střídá, Pudhorockého nahradil Vydra.
 
88
Další zámek domácí ubránili, Omasta osvobodil svůj tým odkopem, poté přilétl centr do šestnáctky a hlavička Gelašviliho, na kterou byl Hasalík krátký. Míč skončil v bráně, ale pomezní rozhodčí signalizoval ofsajd.
 
87
Třinec byl pod neskutečným tlakem, naštěstí pro domácí celá situace skončila faulem na domácího brankáře Hasalíka.
 
85
Střídání na straně Sparty, střelce dvou gólů Kozáka nahradil Holoubek.
 
84
Omasta vyhrál souboj s Gabrielem, navedl míč na Juřenu, odcentroval na zadní tyč, ale Petráň hlavičkoval mimo branku.
 
83
Faul na Reného Dedič na polovině hřiště se nelíbil brankáři Sparty Kotkovi, ke kterému doběhl rozhodčí Orel a udělil mu žlutou kartu.
 
80
Domácí získali míč, jejich snaha skončila centrem Bolfa, z druhé vlny naběhl Habusta, hlavičkoval razantně, ale v dobré pozici netrefil bránu.
 
78
Javůrek s Kaniou přepustili svá místa Hýblovi s Petráněm.
 
77
Další akce Sparty, hlavičku Turyny odkopl Habusta, který byl při odkopu faulován.
 
74
Hasalík zabránil dvěma gólům, nejprve zneškodnil brejk Sparty, když skvěle vyběhl proti Tvarohovi a zmařil mu šanci na gól a poté dvakrát zneškodnil střelu Turyny.
 
74
Javůrek velmi dobře zahrál ve spolupráci s Omastou, Pražané byli chyceni do ofsajdové pasti.
 
73
Javůrek výborným odkopem odlehčil třinecké obraně. Míč má Sparta, která ze své poloviny rozjíždí další útok.
 
71
Akce začala u Juřeny, ten předal míč před šestnáctku na Machuču, který předložil balón Omastovi. Krajní záložník Třince odcentroval do šestnáctky, mezitím Juřena v pádu prodloužil balón na zadní tyč, ale tam byl zablokován Bolf.
 
70
Omasta parádně vybojoval míč pro spoluhráče, pak ho dostal zpět a ve středu pole jej stáhl k zemi Večerka. Hostující hráč inkasoval žlutou kartu.