konec SK Líšeň 2019 – FK Dukla Praha
3:0
(2:0)
Komentuje: Filip Krůza
 
Ode mne je to z líšeňského stadionu vše. Přeji pěkný večer.
 
Zápas sedmého F:NL mezi týmy SK Líšeň 2019 a FK Dukla Praha skončil. Pražané roli lídra ligové tabulky nepotvrdili a vezou si z Brna vysokou prohru 3:0, která je pro ně první v sezóně. Naopak Marvani předváděli po celou dobu velmi kvalitní a ofenzivní výkon, za který byli odměněni třemi góly a hlavně třemi body. Na Duklu se tak v tabulce dotáhla brněnská Zbrojovka, Líšeň se zase posunula na šestou příčku.
 
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 12:3. Střely mimo: 4:9. Rohy: 9:4.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+2
Zikl se po nákopu spoluhráče k míči přes dva obránce nepropracoval, to mu ale moc vadit nemusí.
 
90+1
Naopak mohl přijít ještě domácí gól. Málkovu přizemní střelu k pravé tyči ale dokázal rada konečky prstů vytěsnit.
 
90
Rozhodčí se rozhodl nastavit dvě minuty nad rámec základního hracího času. Domácí už o tři body nic nepřipraví.
 
89
První centr Součka zablokoval Demeter, vzápětí však hostující fotbalista už míč do vápna poslal. Obrana Líšně ale i v tomto případě správně zapracovala i stále tak držím čisté konto.
 
88
Střídání v týmu SK Líšeň 2019: ze hřiště odchází Marek Matocha, přichází Patrik Demeter.
Střídání v týmu SK Líšeň 2019: ze hřiště odchází Bronislav Stáňa, přichází Marián Burda.
 
87
Standardku z pozice mnohem blíže k bráně soupeře zahrávali po faulu na Zikla domácí. Málkova střela ale mířila příliš vysoko a Radu tak neprověřila.
 
86
Žlutou kartu dostává Daniel Souček (FK Dukla Praha).
 
85
Dukla nyní zahrávala standardní situaci od pravé postranní čáry. Milan Lutonský ale centr dokázal zastavit a ani v tomto případě tak žádná šance nepřišla.
 
84
V závěru zápasu se hru svého týmu pokusí oživit Jihokorejec Kim Sung-Bin a bývalý prvoligový útočník Jan Pázler. Musel by se ale stát zázrak, kdyby se Dukle ještě podařilo vyrovnat.
 
83
Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Lukáš Buchvaldek, přichází Jan Pázler.
Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Sunday Faleye, přichází Sung-Bin Kim.
 
82
Žlutou kartu dostává Sunday Faleye (FK Dukla Praha).
 
82
Naopak Dukla prožívá poměrně nepříjemné vystřízlivění z povedeného úvodu sezóny. Dnes na Líšeň prakticky ve všem nestačí.
 
80
Líšeň právě vstřelila branku!
Po zblokované střele domácího celku přišel další rohový kop. A Líšeň byla podruhé v zápase z této situace úspěšná. Tentokrát se prosadil JAKUB KUČERA a Marvani jsou blízko k zisku tří bodů.
 
79
Matocha se nyní otočil a přihrál na pravé křídlo Stáňovi, jehož nákop se pokusil na Málka sklepnout Bednář. Přesný ale nebyl a nejlepší střelec loňské sezóny druhé nejvyšší soutěže tak zakončit nedokázal.
 
78
Málek byl nyní při snaze prodloužit míč na nabíhajícího spoluhráče faulován na polovině hřiště. Domácí tak ušetří další sekundy a navíc se udrží u balonu.
 
77
Nyní se o to nadějně pokoušel Štěpán Šebrle, který se v souboji s obráncem pokusil i o zakončení z blízkosti. Veselý ale dokázal míč vyrazit vysoko nad sebe a posléze i lapit.