konec FK Blansko – MFK Chrudim
4:1
(1:1)
Komentuje: Daniel Kinc
 
Ode mne je to pro dnešek z Blanska vše, pěkný zbytek dne.
 
Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:7.
 
Duel je u konce a domácí si po pěti porážkách v řadě připisují hodně zasloužené vítězství. Rozhodli o něm ve druhé půli, kdy se už z jejího kraje prosadil Filip Žák. Následně po hodině hry se nepovedlo srovnat Fofanovi ani Bredovi, a tak opět udeřili domácí, když se trefil podruhé Žák. V samotném závěru ještě pojistil vítězství Blanska Lhotecký.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+4
Velké šance Chrudimi v úplném závěru, nicméně Rybičku zblízka zablokoval obránce, následně nepropálil v tutovce blok ani Ju, a celou akci zakončil svou ranou Roman Čáp, který napálil levou tyč!
 
90+3
Hosté se ještě v závěrečných minutách drží na polovině soupeře, ale domácí se dobře brání.
 
90+1
Další tutovka Blanska! Lhotecký našel skvělým centrem zleva na malém vápně volného Kepla, ale ten nadvakrát nepřekonal Zímu, který zachraňuje Chrudim od většího přídělu.
 
90
Nastavují se čtyři minuty.
 
88
A na druhé straně mohl přijít pátý zásah Blanska. Sedlo číhal na zadní tyči na krásný centr, ale nakonec na něj jen těsně nedosáhl.
 
87
Mohlo být sníženo! Ju Kang-hjon se tentokrát zjevil sám před Chmielem už podle pravidel, ale ve velké šanci jej tvrdou ranou nepropálil.
 
86
Střídání v týmu FK Blansko: ze hřiště odchází Filip Žák, přichází Tomáš Kepl.
Střídání v týmu FK Blansko: ze hřiště odchází Radek Buchta, přichází Tomáš Feik.
 
86
Blansko právě vstřelilo branku!
Je hotovo, domácí definitivně pojišťují svoje vítězství. Na pravé straně se k centru dostal obránce Sedlo, který posadil skvostný centr na hlavu nabíhajícího CLAUDA LHOTECKÉHO a za jeho střelou se brankář Zíma pouze ohlédl. Pro mladého útočníka je to první branka ve F:NL v kariéře – 4:1.
 
83
Mužík krásným centrem z levé strany našel před brankou volného Kang-hjona, kterého v tutovce skvěle zablokoval obránce Blanska a navíc byla pískána Korejci hra rukou.
 
82
Lhotecký na levé straně ve sprintu dostihl míč a prudce odcentroval do šestnáctky, ani jednomu z nabíhajících spoluhráčů se ale nepodařilo zakončit.
 
82
Žák si na levé straně obhodil Fofanu, který jej poslal k zemi, ale rozhodčí nechal hru pokračovat. Následně uviděl Klusák žlutou kartu za nesportovní chování.
 
79
Domácí se snaží opět uklidnit hru a ušetřit na obranné polovině další cenné sekundy.
 
78
Mohlo být sníženo! Kesner se na pravé straně vápna krásně uvolnil a vybídl ke střele Kang-hjona, ten však tvrdou ranou pouze vyprášil Chmeilovy rukavice.
 
76
Střídání v týmu FK Blansko: ze hřiště odchází Robert Bartolomeu, přichází Pavol Ilko.
Střídání v týmu FK Blansko: ze hřiště odchází Kablan Davy Ngoma, přichází Claude Lhotecký.
 
75
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Miroslav Verner, přichází Ju Kang-hjon.
 
75
Blansko právě vstřelilo branku!
Domácí se přibližují výhře! Po nenápadné akci se k míči dostal Kopičár, který ukázkovou kolmicí vysunul za obranu FILIPA ŽÁKA a ten šel rázem úplně sám na Zímu. Brankáři Chrudimi udělal chladnokrevnou kličku doprava a pohodlně zakončil do prázdné branky – 3:1.