konec FK Blansko – FK Varnsdorf
2:0
(0:0)
Komentuje: Daniel Kinc
 
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 3:2. Rohy: 7:8.
 
Utkání je u konce! Blansko díky dvěma zásahům z přímých kopů z druhé půle slaví druhou jarní výhru a opět se o něco vzdaluje sestupovým vodám. Hned zkraje druhé půle se Jihomoravané dostali do vedení, když se krásnou střelou z přímého kopu prezentoval Martin Vlachovský. Hosté poté měli několik šancí vyrovnat, ale Kristiana Zbrožka vychytal Halouska a Hasil hlavičkoval jen do tyče. Pojistku tak v závěru přidali domácí, když se krásně – opět z přímého kopu – trefil Kopičár, který Blansku pojistil tři body.
 
90+5
Konec zápasu.
 
90+4
V hustém dešti jsou hosté naposledy usazeni na polovině soupeře, ale už je vidět křeč z jejich strany.
 
90+3
Roh domácí opět zvládli a dokonce mohli definitivně rozhodnout, když se po chybě brankáře Richtera a přihrávce Dejana Koraksiće hnal za míčem směrem k prázdné brance Robert Bartolomeu, byl však pískán ofsajd.
 
90+2
Centr z přímého kopu odvrátili domácí na další rohový kop, hosté vrací poslední zbytky sil do útoku.
 
90+1
Nastavuje se pět minut.
 
90+1
Střídání v týmu FK Blansko: ze hřiště odchází Kablan Davy Ngoma, přichází Dejan Koraksić.
 
90
Kopičár dobře zpracoval dlouhý míč a navíc vybojoval další faul.
 
89
Další žlutou kartu vidí hostující Kouřil, který fauloval na útočné polovině.
 
88
Hosté chtějí s výsledkem ještě něco udělat a drží se na polovině soupeře, domácí však dnes působí v obraně až na několik chyb velmi dobře.
 
86
Blansko právě vstřelilo branku!
Domácí přidávají druhou branku a je rozhodnuto! Fotbalovou lahůdku nyní předvedl záložník ADRIÁN KOPIČÁR, který se ujal rozehrávky přímého kopu a krásnu táhlou ranou zamířil na zadní tyč. Brankář Richter se po míči opět natahoval zbytečně – 2:0.
 
85
Po rozehrání nakrátko přišel nepřesný centr, ale o míč dobře zabojoval Buchta, který získal pro svůj celek rozehrávku přímého kopu.
 
84
Bartolomeu pláchl po pravé straně a dostal se k centru, ten nakonec jeden z hostů odvrátil na rohový kop.
 
84
Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Patrik Schön, přichází Daniel Novák.
 
81
Do vápna propadl míč po nákopu ze středu. Gólman Halouska si počínal jistě a míč skryl v náručí. Následně pošetřil pár cenných vteřinek pro svůj mančaft.
 
80
Nakonec z něj přišel křižný centr k levé lajně na Davyho, ten ale nezpracoval, a v pokračování akce byl pískán faul domácích.
 
79
Další faul hostů daruje domácí přímý kop na pravé straně, s rozehrávkou fotbalisté Blanska pospíchat nebudou.
 
78
Následoval přímý kop, ale centr z něj odvrátil Sedlo a v souboji o míč poté ve středu hřiště vybojoval Davy sám na sebe faul.
 
77
Aggoun na levé straně zajel do Ondráčka, který si míč kolem něj chytře píchnul, a domácí stoper dostává zaslouženě žlutou kartu.