konec Real Madrid – Fenerbahce Istanbul
5:3
(2:2)
Komentuje: David Suchý
 
Je konec! Dnešní utkání nakonec nabídlo velice slušnou přestřelku, která vyzněla pro celek z Madridu, který po vítězství 5:3 bere třetí místo. I ve druhém dějství jsme sledovali hodně ofenzivní podívanou, Real se urychleně dostal zpět do vedení, avšak soupeř stejně tak rychle reagoval. Koncovka zápasu patřila španělskému celku, který se stačil ještě dvakrát prosadit.
 
90
Konec zápasu.
 
89
Žlutou kartu dostává Allahyar Sayyadmanesh (Fenerbahce Istanbul).
 
89
Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se ještě dočkáme nastaveného času.
 
88
Na levém křídle si o přihrávku řekl Akbulut, který si neporozuměl s Mosesem. Velice dobře to provedl Carvajal, který v souboji vybojoval autové vhazování.
 
87
Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Bílý balet i nadále vede o dvě branky, navíc do konce zápasu nezbývá zrovna moc času.
 
86
Kubo dokázal v dobré pozici najít Modriće, jehož zakončení stačil Bayindir opět vyrazit pouze před sebe, nicméně dorážející Díaz se nacházel v ofsajdu.
 
85
Na pořadu dne byl rohový kop pro Fenerbahce. Míč se kroutil směrem od branky, přičemž se do vzduchu natlačil Frey, který nemířil mezi tři tyče.
 
82
Střídání v týmu Fenerbahce Istanbul: ze hřiště odchází Jailson, přichází Allahayar Sayyadmanesh.
 
81
Gutierrez to udělal velice dobrým způsobem, centrovaná nabídka levou nohou našla na zadní tyči volného Nacha, který v záklonu mířil kousek nad.
 
79
Real Madrid právě vstřelil branku!
Tohle vypadá na rozhodující branku! Mariano Díaz dokázal šikovným způsobem najít naběhnuvšího Lucase, jehož zakončení v pádu stačil Bayindir vyrazit alespoň před sebe, kam přispěchal právě MARIANO DÍAZ, který zametl míč do prázdné branky.
 
79
Bayindir si připsal další klíčový zákrok, v tomto případě na něj nevyzrál křídelník Lucas, který trefil pouze tureckého brankáře.
 
78
Žlutou kartu dostává Luka Modrić (Real Madrid CF).
 
77
S míčem se poprvé potkal také talentovaný Kubo, který si ve středu hrací plochy narazil s Modrićem, načež se madridský celek prokousal přes záložní řadu.
 
76
Další dalekonosný nákop měl najít aktivního Lucase, avšak přihrávka byla o poznání delší. Míč se ocitl v zámezí, k autovému vhazování se tedy postavil Akbulut.
 
75
Po vlně střídání se už opět pokračuje ve hře. Modrić ihned přenášel hru na pravou stranu, kde Lucas doběhl k půlící čáře, načež vracel svým kolegům.
 
74
Střídání v týmu Fenerbahce Istanbul: ze hřiště odchází Nabil Dirar, přichází Abdulcebrail Akbulut.
Střídání v týmu Fenerbahce Istanbul: ze hřiště odchází Garry Rodrigues, přichází Yusuf Tunc.
Střídání v týmu Fenerbahce Istanbul: ze hřiště odchází Alper Potuk, přichází Mehmet Ekici.
Střídání v týmu Fenerbahce Istanbul: ze hřiště odchází Vedat Muriqi, přichází Michael Frey.
 
73
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Isco, přichází Luka Modrić.
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Toni Kroos, přichází Jaime Seoane.
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Federico Valverde, přichází Takefusa Kubo.
 
72
Rodrygo si poradil s neposedným míčem, načež to Gutierrez zkoušel centrem z levé strany, avšak ten se snesl pouze na hlavu pozorného Reyese.
 
71
Lucas se drzým způsobem dostal až k hranici pokutového území, odkud až příliš čitelnou přihrávkou pod sebe chtěl oslovit Isca, s čímž počítal také soupeř.