konec FC Hradec Králové – FK Třinec
2:2
(1:2)
Komentuje: Ondřej Novotný
 
Je konec! Hradec ve druhém poločase vyrovnal, na více už mu ale nezbyly síly. Úspěšnější tak dnes jsou hosté z Třince, pro které je jeden bod hodně cenný.
 
90+2
Konec zápasu.
 
90+1
Šípek se hnal za míček levou stranou, a když už to vypadalo, že nakonec bude úspěšný, je pískán faul hradeckého útočníka.
 
90
Nastavují se dvě minuty.
 
89
Tohle nejprve vypadalo na hodně vážnou příležitosti pro Třinec, jenomže z vápna domácích se míč nakonec odrazil až daleko před hranici, a to už pokus Samiece neměl potřebnou razanci.
 
87
Střídající Urma se teď snažil dlouhým centrem na zadní tyč oslovit spoluhráče, byl však nepřesný.
 
87
Ottmar stáhl nakopnutý míč do rukavic a hned vyslal své spoluhráče zpět do útoku.
 
85
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází František Čech, přichází Otto Urma.
 
83
Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Leonid Akulinin, přichází Tomáš Wojnar.
 
82
Snaha domácích teď trochu opadla, stále se ale hraje blíže k brance hostů.
 
79
Východočeši přelévají hru ze strany na stranu, a to i přes vápno Třince. Slezané teď navíc přečkali hodně nebezpečnou situaci, Vlkanovy scházel jeden krok k samostatnému zakončení z hranice malého vápna.
 
76
Třinec se teď do hry směrem dopředu skutečně příliš nezapojuje, tempo tak diktují domácí, kterým se ale na druhou stranu k brance také příliš nedaří dostat.
 
74
Votroci jsou při chuti a snaží se znovu udeřit, stejný obraz hry však byl vidět i při vyrovnání v první půli a nakonec se k úderu dostal Třinec...
 
72
Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Erik Puchel, přichází David Machalík.
 
70
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Tentokrát už do domácím vychází! Ze závaru ve vápně Slezanů nakonec vypadl balon k nohám JANA MEJDRA, který svůj druhý mistrovský start za Hradec převtěluje už ve druhou branku v černobílých barvách – 2:2!
 
69
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Christian Frýdek, přichází Jakub Šípek.
 
68
Zatímco v prvním poločase pršelo, nyní v Hradce pro změnu svítí prudce slunce. Domácím to ale pomáhá zatím jen k tomu, že stále více posunují své akce blíže k brance Třince.
 
66
A jedna taková brejková situace pro hosty byla k vidění právě teď! Samiec dostal míč podstatě do samostatného úniku, jenomže vrátit se stihl ještě Čech a všechno skvěle zažehnat!
 
64
Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Christián Steinhübel, přichází Jiří Valenta.
 
62
Třinec zatím hraje skvěle takticky, snaží se vysunovat hru co nejvíce dopředu a vyčkávat na brejkové situace. Votroci ale logicky stále nic nevzdávají.