konec FK Baník Sokolov – MFK Vítkovice
4:0
(1:0)
Komentuje: Lukáš Švéda
 
Sokolovští nadělili měsíc před Štědrým dnem svým fanouškům pěkný dárek, to ve Vítkovicích mají o čem přemýšlet, když v posledních třech podzimních zápasech obdrželi 14 branek. To je ze západu Čech vše, hezký zbytek listopadu i celého roku.
 
90+1
Konec zápasu.
 
90
Nastavovat se bude jedna minuta.
 
88
Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Tomáš Vasiljev, přichází Ondřej Moučka.
 
86
Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází David Štípek, přichází Patrik Voleský.
 
85
Sokolov právě vstřelil branku!
Baníkovci vyrazili do rychlého brejku, DANIEL STROPEK obdržel z levé strany přihrávku před gólmana a po zemi jej prostřelil – 4:0!
 
85
S rohovým kopem hostů si sokolovská obrana poradila a baníkovci spěchají dopředu...
 
85
Dnešní utkání sleduje 410 diváků.
 
83
Sokolov právě vstřelil branku!
Další střídající hráč Baníku střílí branku. JAN KOSAK si tentokrát před Šustrem věděl rady a technicky poslal balón přesně k tyči – 3:0!
 
81
Vávra běžel sám z půlky na bránu, ale gól nedal! Šustr jej vychytal. Vzápětí si odražený míč vzal Kosak, brankáře Vítkovic položil, ale poté svou střelou o centimetry minul bránu! Neuvěřitelné, co domácí neproměnili...
 
79
Lienerův roh nikoho ve žlutém nenašel, místo toho budou útočit hostující hráči.
 
77
Z následného rohu pálil bez přípravy Hlavatý, jenže trefil jen jednoho z protihráčů.
 
77
Liener se vyhnul ofsajdové pasti, což všechny včetně jeho udivilo, přesto domácí hráč běžel sám z úhlu na bránu a obstřelem těsně minul pravou tyč!
 
74
Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Adam Beránek, přichází Jan Kosak.
 
71
Pro Vítkovice trochu kruté. Zlepšily svůj výkon, ale baníkovci v podstatě z ničeho utíkají na dvoubrankový rozdíl. Teď už to hosté budou mít hodně složité.
 
69
Sokolov právě vstřelil branku!
ERIK LIENER po osmi minutách pobytu na hřišti navyšuje sokolovské vedení! Beránek z levé strany odcentroval, střídající Liener si naběhl na malé vápno a trochu akrobaticky usměrnil míč k přední tyči – 2:0!
 
67
Vasiljev zakroutil svůj centr hodně dobře, nikdo na něj nedosáhl a Belaň jen přihlížel, jak míč míjí pravou tyč sokolovské brány.
 
65
Odražený míč doskákal k volnému Machkovi, na kterého obrana Vítkovic nedokázala zareagovat, domácí středopolař měl dostatek času se na střelu z první připravit, ale pak vystřelil jen mimo hostující bránu.
 
64
A je to tady! Štípek dostal v pokutovém území nevídaně hodně prostoru, jeho přízemní pokus ke vzdálenější tyči Šustr dokázal vytěsnit!
 
63
Tempo hry není ze strany domácích nijak valné, naopak Vítkovice jsou aktivnější. Nicméně na zajímavější momenty čekáme.