konec FC Zbrojovka Brno – FC SILON Táborsko
4:1
(4:1)
Komentuje: Daniel Kinc
 
Utkání je u konce a Zbrojovka si připisuje třetí výhru v sezoně, když doma poráží Táborsko hladce 4:1.

Všech pět branek se urodilo v prvním poločase, kdy Zbrojovka zadělala na své vítězství. Dvěma zásahy – z penalty a přímého kopu – se prezentoval Lukáš Magera, po jedné trefě přidali Antonín Růsek a Robert Bartolomeu. Za hosty vyrovnával Zbyněk Musiol, jeho trefa ale byla po hřích jediná pro tým MASu v zápase.
 
90+2
Konec zápasu.
 
90+2
Rohový kop hosté sice odvrátili, ale Štěpanovský rozjel další akci. Pří ní míč poslal Křížovi, ten se na hranici vápna dostal ke střele, a Toma musel na zem, aby míč pokryl v pádu.
 
90+1
Nastavují se dvě minuty.
 
90
Sám Zikl měl ještě jednu velkou šanci, když jej spoluhráč vyslal za obranu, a domácí útočník se snažil míč propíchnout pod Tomou, ten však dobře zasáhl!
 
90
Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Christian Frýdek, přichází Jakub Kopřiva.
 
89
Zikl dostal dobrý pas na levou stranu, odkud centrem hledal jednoho z dvojice Růsek – Bartolomeu, oba dva však míč přeběhli.
 
88
Bartolomeu se na lajně hodně stylově zbavil Klusáka a postupoval do vápna. Tam z jeho práce mohl profitovat Kříž, ale míč mu utekl.
 
87
Exekuce se ujal Pavel Eismann, jemuž na zadní tyči nabíhalo několikero spoluhráčů, ale jako první byl u míče brankář Toma, který jej vyboxoval.
 
86
Domácí dohrávají už jasně vyhraný duel s míčem na kopačkách, po faulu na Štěpanovského navíc budou zahrávat ještě jednu standardní situaci z pravé strany.
 
85
Zikl se ihned po příchodu na hrací plochu tlačil ve vápně do šance, nakonec v pádu z otočky centroval pod sebe a Růskovi moc nechybělo, aby na balón dosáhl.
 
84
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Lukáš Magera, přichází Martin Zikl.
 
84
Po rohu to byl opět Ndiaye, který hlavičkoval, ale tentokrát z velké, a navíc naprosto přesně do rukavic brankáře domácích.
 
83
Mohlo být sníženo! Střídající Ndiaye vyskočil ze všech nejvýš na přesný centr, jeho prudká hlavička mířila k tyči, ale Melichárek skvěle zasáhl a poté míč na roh odpravila obrana.
 
Na dnešní utkání bylo vydáno 2122 vstupenek.
 
82
Z rohového kopu nezahřmělo, nicméně poté se faulem provinil Kříž a Táborsko bude zahrávat z levé strany přímý kop.
 
81
Hostující stoper se chvíli poté vrátil zpět na nohy a ve hře pokračuje. Jeho celek bude u míče a může se na začátku závěrečné desetiminutovky vydat směrem vpřed.
 
80
Bartolomeu dostal parádní kolmici za obranu, ale Ngimbi jej velmi dobře stíhal. Nakonec jej čistým skluzem odzbrojil a domácí hráč se po něm lehce ohnal, za což uviděl žlutou kartu.
 
80
Pokračováním ale byl aut pro domácí a následný centr už byl lepší. Magera chtěl na penaltě připravit palebnou pozici Růskovi, praporek pomezního byl ale proti. Ofsajd.
 
79
Střídající mladík Kříž se hned zapojil do kombinace, když poslal míč doleva Eismannovi, ale tomu centr nevyšel.