konec FK Frýdek-Místek – FK VIAGEM Ústí nad Labem
1:2
(0:0)
Komentuje: Michal Raška
 
To je dnes ode mě vše, děkuji vám za pozornost.
 
Pro Frýdek-Místek je to definitivní konec, zatímco Ústí nad Labem je velmi blízko k udržení ve druhé lize.
 
Je konec. Frýdek-Místek po dnešní prohře je jistým sestupujícím týmem do třetí ligy. Po utkání a odchodu do šaten došlo k menší konfrontaci mezi hlavním rozhodčím a jedním fanouškem, ovšem to už výsledek nezmění. V 7. minutě se dostal Adam Varadi ke střele uvnitř vápna, ale Petr Vašek ukázal dobrý zákrok. Frýdek-Místek byl v prvních třiceti minutách lepším týmem a ve 24. minutě mohl poslat domácí do vedení Petr Literák, ovšem jeho zakončení hlavou skvělým zákrokem vyrazil Petr Vašek. Ke konci poločasu si pár příležitostí vytvořili i hosté, ovšem Mihálek nemusel ani jednou vytáhnout nějaký zázračný zákrok. V 50. minutě Jakubov dostal skvělý centr do vápna a hlavou zakončil k pravé tyči a poslal hosty do vedení. O čtyři minuty později dostal Ismar Tandir míč na hranici vápna a zakončil přesně k levé tyči. V 66. minutě mohl Slaninka dokonat obrat, ale jeho ránu vyrazil Vašek. V 78. minutě se Tandir dopustil faulu ve svém vápně, ale k pokutovému kopu se postavil Alexander Jakubov, který přestřelil domácí svatyni. V 90. minutě ovšem Richter poslal skvělou přihrávku na Novotného, který šel sám na Mihálka a zakončil přesně k pravé tyči. Ústí tak vyhrálo 2:1.
 
90+2
Konec zápasu.
 
90+2
Nákop domácích ukořistili hosté, ale následný nákop skončil jen v zámezí.
 
90+2
Domácí získali volný kop, ovšem ten z kopačky Mravce chytil brankář Vašek.
 
90+1
Rozhodčí nastavuje dvě minuty navíc.
 
90+1
Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Daniel Richter, přichází Jiří Miskovič.
 
90
Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Hosté jdou v poslední minutě do vedení! FILIP NOVOTNÝ dostal skvělou přihrávku za obranu od Daniela Richtra a následně šel naprosto sám na bránu Frýdku-Místku, kdy zachoval klidnou hlavu a zakončil přesně k pravé tyči! Asistence: Richter.
 
89
Daniel Procházka si skvěle poradil s dvěma hráči Frýdku-Místku, následně dával míč do vápna, kde byl Alexander Jakubov, ale ten se ke střele nedostal.
 
88
Přichystalův centr z volného kopu se točil na zadní tyč, ale tam byl hostující obránce. Posléze se domácí provinili faulem.
 
87
Následně se ovšem faulem provinil Zeman na levé straně u rohového praporku na polovině Ústí a rozhodčí vytáhl další žlutou kartu.
 
86
Centr Přichystala odhlavičkoval hostující hráč a následuje aut pro domácí.
 
86
Válcovny získali autové vhazování. Následně se Varadi pokusil o centr, ale ten byl zblokován. Nicméně Frýdek-Místek získal rohový kop.
 
85
Střídání v týmu MFK Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Matěj Biolek, přichází Jan Šohaj.
 
85
Ovšem centr z rohového kopu odhlavičkoval Literák do bezpečí. Poté ale Ústí získalo autové vhazování a stále je u míče.
 
84
Poté přiletěl centr do vápna z pravé strany z nohy Procházky, ale ten jen trefil Peterku. Po pár chvílích hosté získali další rohový kop.
 
83
Daniel Richter si skvěle přehodil Biolka. Následně se ke střele dostal Peterka, ale jeho rána byla zblokována.
 
83
Po rohovém kopu šel centr až na zadní tyč, kde byl Alexander Jakubov, ale jeho rána šla hodně mimo domácí bránu.
 
82
Velmi vyhrocený je konec utkání. Následně se dopředu dostal Novotný, ale Biolek jeho ránu zblokoval a následuje rohový kop pro Ústí nad Labem.