konec Slezský FC Opava – FK Viktoria Žižkov
3:0
(2:0)
Komentuje: Martin Jindra
 
To je z dnešního přenosu vše, děkuji vám za jeho sledování a přeji příjemný zbytek středečního večera. Budu se těšit u dalších přenosů.
 
Opava v tomto utkání jasně dominovala a zaslouženě zvítězila 3:0. O branky se postarali postupně Kayamba, Kuzmanovič a Puškáč. Mimo to si hlavně v prvním poločase vytvořili domácí velký počet šancí a mohli vyhrát klidě i větším rozdílem. Ve druhém poločase už tempo hry trochu polevilo a moc šancí k vidění nebylo. Žižkov po celou dobu zápasu působil odevzdaným dojmem a nevypracoval si téměř žádnou šanci ke skórování.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+3
Opava dobře drží míč a čeká na konec utkání.
 
90+1
V první minutě nastavení se před Volkem otevřel prostor ve středu pole, ale Volkovi se střela vůbec nepovedla a končí nad brankou domácích.
 
89
Centr na zadní tyč ale úspěch nepřinesl.
 
88
Marcel Čermák odvrátil přihrávku Kuzmanoviče do vápna na roh.
 
87
Domácí drží míč a v klidu dohrávají zápas.
 
85
Opavští fanoušci už pět minut před koncem odměňují své hráče za výkon hlasitým skandováním a potleskem.
 
83
Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází David Štípek, přichází Jan Jelínek.
 
83
Kayamba se snažil přelobovat hostující obranu, ale Ondřej Švejdík na míč tak tak dosáhl a nedovolil další šanci domácích.
 
82
Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Václav Jurečka, přichází Jakub Janetzký.
 
80
Dobrá standardní situace pro hosty z levé strany. Hosté poslali míč do pokutového území, ale míč se po sérii soubojů dostal ven z vápna.
 
78
Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Petr Zapalač, přichází Matěj Hrabina.
 
77
Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Miroslav Podrazký, přichází Denis Frimmel.
 
76
Opava právě vstřelila branku!

Jakub Moravec ztratil míč v blízkosti vlastní branky a míč se odrazil přesně k DAVIDU PUSKÁČOVI, který si při svém zakončení počínal jako opravdový mazák a lobem překonal vybíhajícího brankáře.
 
74
Nemanja Kuzmanovič dostal dobrý míč do šestnáctky, jeho pokus o kličku ale vystihl hostující obránce a odklidil míč na roh. Po velmi dobrém centru do vápna se k hlavičce dostal Jan Schaffartzik, který svým pokus trefil jen střed branky, kde stál připravený Karel Hrubeš.
 
73
Sledujeme pasáž hry, kdy se veškeré dění odehrává kolem středové čáry.
 
71
A znovu centr na zadní tyč, kde na míč nedosáhl Vojtěch Šrom a k zakončení hlavou se dostal Ondřej Švejdík. Ten však svým pokusem z bezprostřední blízkosti v těžké pozici minul.
 
71
Simerský odhlavičkoval centr do vápna na roh.