konec FK Viktoria Žižkov – 1. SC Znojmo FK
2:1
(1:0)
Komentuje: Radek Barkman, Radomír Fukala
 
Pro tuto chvíli je to z mé strany všechno. Přeji hezkou neděli a u dalších on-line přenosů na počtenou.
 
Je za námi duel mezi týmy FK Viktoria Žižkov a 1.SC Znojmo FK. Do utkání vstoupili aktivněji hosté, ale Helískovu střelu vyrazil pohotovým zákrokem brankář Hrubeš. V 16. minutě se z gólu radovali domácí. Marcel Čermák si míč krásně zpracoval a následně parádní střelou z levého rohu pokutového území poslal míč přesně vzdálenější tyči. Následně již ani jeden z týmů nedokázal vstřelit branku, a tak si domácí odnesli do kabin jednobrankové vedení.
Ve druhé půli jsme si museli počkat na větší šanci až do 62. minuty. Vojtěch Engelmann pálil z hranice vápna, ale Veselý jeho střelu vyrazil povedeným zákrokem. A tak udeřilo na druhé straně. Jan Javůrek se v 76. minutě položil do přihrávky svého spoluhráče a hlavou na zadní tyči rozvlnil síť. Když už to vypadalo, že utkání skončí remízou, tak přišla přihrávka z pravé strany v podání domácích, kterou ve skluzu hosté odvrátili jen k Lukáši Stratilovi, jenž pohotově uklidil míč do sítě. Následnému tlaku Znojma se již Pražané ubránili a radují se tak ze zisku tří bodů.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+3
I proti němu se však Pražané ubránili a vypadá to, že své vedení udrží.
 
90+2
Centr z levé strany letěl až na zadní tyč, ale tam jej domácí stihli uklidit na rohový kop.
 
90+1
Znojmo je navíc chyceno v ofsajdu a Žižkov s rozehrávkou nikterak nespěchá.
 
90
Po rohu hostů se hnali do brejku domácí. Jeden z nich se pokusil překvapit střelou z poloviny hřiště, ale zakončení se mu vůbec nepovedlo.
 
90
Hlavní sudí nastavuje 3 minuty.
 
89
Nyní jsou na tahu hosté, ale příliš času jim již nezbývá. Domácí dokázali nadvakrát dostat míč pryč ze své šestnáctky po centru z pravé strany.
 
87
Žižkov právě vstřelil branku!
Pražané se v závěru duelu dostávají podruhé do vedení! Z pravé strany přišla přihrávka do pokutového území, kterou hosté odvrátili pouze k nohám LUKÁŠE STRATILA, jenž z prostoru mezi malým vápnem a penaltou napálil míč do sítě.
 
84
Znojmo se i nadále snaží o vedoucí gól, ale v tom mu zatím dobře brání domácí fotbalisté.
 
82
Kodeš si dovolil kličku na své polovině a byl při ní faulovaný. Žižkov tak bude mít klid na rozehrávku.
 
81
Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Jan Jelínek, přichází Petar Musa.
 
81
Teď se k bráně soupeře dostali také domácí. Jelínkův pokus ovšem letí nad břevno Veselého brány.
 
80
Znojmo očividně vstřelená branka nakopla. Nyní se snažili o střelu z hranice vápna, avšak do jejich pokusu se vložili hráči Žižkova a míč k Hrubešovi vůbec nepustili.
 
79
Na pravé straně se pokusili hosté přejít do vápna, ale v poslední chvíli jeden z nich podklouzl a Žižkov se tak velmi snadno ubránil.
 
77
Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Vojtěch Engelmann, přichází Petr Galuška.
 
76
Znojmo právě vstřelilo branku!
Hosté se přeci jen dočkali vyrovnávacího gólu! Pěkná kombinace v pokutovém území vedla k přesné přihrávce na zadní tyč, kde se do míče položil JAN JAVŮREK a hlavou uklidil balon za brankovou čáru. Domácí ještě reklamovali ofsajd, ale vše bylo dle názoru sudích v pořádku.
 
75
Hrubeš musel nyní rychle k zemi, aby míč zastavil u své pravé tyče. Situaci však zvládl a drží tak prozatím vedení svého celku.
 
73
Žlutou kartu dostává Jan Jelínek (FK Viktoria Žižkov).