konec MFK Vyškov – FC Vysočina Jihlava
2:1
(0:1)
Komentuje: Matěj Šoba
 
Děkuji za vaši pozornost, pěkný zbytek dne.
 
Je konec zápasu. Vyškov v druhém poločase otočil zápas ve svůj prospěch a bere všechny tři body. To znamená jediné, Vyškov má jistou minimálně baráž, a vzhledem k tomu, že Karviná ve Varnsdorfu nevyhrála, může Vyškov pořád snít i o postupu do první ligy z prvního místa.

Naopak Jihlavě se přitápí pod kotlem a sestup do MSFL je čím dál reálnější. Vzhledem k tomu, že dnes v zápase nezískala ani bod a Opava s Třincem vyhrála, k jistému sestupujícímu Třinci by se tak momentálně připojila Jihlava. Ještě ale není konec, v posledním kole se o všem rozhodne. Jihlava má nyní 31 bodů, stejně jako Opava a jen o bod míň než má Slavia Praha B.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+3
Do konce zápasu zbývají poslední desítky vteřin. Z tribun už se ozývá křik fanoušků Vyškova, kteří by rádi slyšeli píšťalku sudího, která ukončí tento duel.
 
90+2
Jenže Vyškovu to netrvalo dlouho a znovu je na soupeřově straně s míčem pod kontrolou.
 
90+1
Vyškov získal faul na pravé straně od velkého vápna a měl tak k dispozici takový lepší rohový kop. Rozhodl se ale pro pozdržení hry, což Jihlava rychle překazila a mohla se vydat dopředu.
 
90
Nastavovat se budou tři minuty.
 
90
Vyškov se i v závěrečných vteřinách základní hrací doby drží velmi daleko od své branky. Hraje se totiž nedaleko rohového praporku Jihlavy.
 
89
Klesa pěkně přihrál do strany na Ilka, který pak mohl následně centrovat do šestnáctky. Tam ale nikdo z bílých míč do branky nepřesměroval.
 
89
Z tohoto se ale Jihlava dostala. Bránit se teď bude muset dalšímu útoku, který se na ni valí ze strany od hlavní tribuny.
 
88
Domácí Vyškov zahrává rohový kop. Nechce už ale moc vymýšlet a tak pravděpodobně rozehraje na krátko. U praporku stojí dva hráči v bílém.
 
86
Přihrávka do ofsajdu nebyla odpískána, ač být klidně mohla. Michal Klesa se totiž nejprve pro míč rozběhl, čím se už do hry zapojil. Pak se ale zastavil a nechal balon pro rozběhlého spoluhráče. Ten už však dál nic nevymyslel. Kdyby však měla podobná situace nastat před vstřelením branky, pravděpodobně by se to posléze hodně řešilo.
 
85
Střídání v týmu MFK Vyškov:
ze hřiště odchází Alexis Alégué Elandi, přichází Pavol Ilko,
ze hřiště odchází Fahad Bayo, přichází Michal Klesa.
 
84
Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
ze hřiště odchází Miroslav Křehlík, přichází Radek Křivánek.
 
83
Velice důležitý zákrok domácího brankáře, díky kterému je stav stále 2:1! Hosté šli do přečíslení dva na jednoho. Finální přihrávka z levé strany prošla na Křehlíka, který se ocitl sám před brankářem. Překonat ho už ale nezvládl. Zakončení Kinský chytil a naštvaný Křehlík tak jen zlostí tloukl rukou do země. Stav se ale nemění.
 
82
Jihlava chtěla odpískat standardku těsně u čáry velkého vápna domácího týmu, ale rozhodčí v souboji faul neviděl. Co už ale musel zapískat bylo stažení fotbalisty v bílém dresu, který se s míčem vydával na druhou stranu hřiště.
 
81
Žlutá karta pro tým FC Vysočina Jihlava (Vojtěch Křišťál).
 
80
Jihlava získala rohový kop. Většina hráčů v modrém se přesouvá do pokutového území.
 
80
Centr šestnáctkou jen proletěl, brankář Soukup nemusel zasahovat.
 
79
Bílí získali faul na levé straně od velkého vápna a mají tak šanci přidat třetí trefu v zápase.