konec FK Ústí nad Labem – FK Dukla Praha
1:1
(0:0)
Komentuje: Zdeněk Kamínek ml.
 
90+6
Třetí střídání Ústí nad Labem. Místo střelce Davida Černého zaujme Illia Tymošenko.
 
87
Již tři minuty se nehraje poté, co se v obranném pokutovém území srazili Vojtěch Brak a Vojtěch Čítek. K oběma krvácejícím hráčům byli přivoláni lékaři, Vojtěch Čítek má již obvázanou hlavu, u Vojtěcha Braka bude pravděpodobně problém se zuby.
 
83
Dvojité střídání Pražanů. Štěpána Šebrleho nahradí Marek Červenka, odchází také Bin Seung Kim, který přenechá místo Lukáši Buchvaldkovi.
 
83
Vyložená branková příležitost Ústí nad Labem! David Černý před odkrytou bránou po přihrávce Petra Kurky promáchl.
 
80
Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Vyrovnáno! DAVID ČERNÝ hlavičkou usměrnil za záda Michala Reichla centr Jonáše Jiránka.
 
Dnešní utkání sledují 893 diváci včetně přibližně necelých dvou desítek hostujících příznivců.
 
78
Také hosté pošlou na trávník druhou čerstvou sílu. David Skopec jako jediný hráč se žlutou kartou v dnešním utkání přenechá místo Jiřímu Pirochovi.
 
76
Druhé střídání Army. Místo Jiřího Miskoviče přichází Marek Strada.
 
74
Ladislav Krobot vybídl ke skórování do brejku se hrnoucího Josefa Švandu, který ve finální fázi volil místo střely přihrávku. Balón skončil v moci Dukly.
 
64
Premiérové střídání Martina Haška. Z hrací plochy odstupuje Filip Gedeon, opačným směrem putuje Adam Čičovský.
 
60
První změnu v sestavě provedl realizační tým Dukly. Davida Bredu nahradí David Kozel.
 
47
Dukla právě vstřelila branku!
Hosté otevírají skóre! Yuriy Habovda ze standardní situace od rohového praporku nalezl u opačné tyče ARNAUDA KONANA, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil.
 
41
Domácí se octli v brankové příležitosti poté, co Jonáš Jiránek uvolnil Jiřího Miskoviče. Následně se balónu zmocnil Marvis Amadin Ogiomade, jenž zleva jiného volného spoluhráčeho nezahlédl.
 
34
Martin Hašek za postranní čárou zachytil míč a dokázal, že fotbalové kousky má stále v zásobě. Trenér Army pustil míč do vzduchu a přihrál před autovým vhazováním spoluhráčům patičkou.
 
32
Marvis Amadin Ogiomade faulován na útočné polovině Davidem Skopcem (DUK), který si od Jany Adámkové vysloužil žlutou kartu.
 
29
Bin Seung Kim stíhaný v samostatném úniku Vojtěchem Čítkem upadl. Ve hře se pokračuje, o nedovolený zákrok se podle sudí nejednalo.
 
22
Tutová šance! Yuriy Habovda přibližně z deseti metrů po přihrávce Daniela Součka zprava vystřelil vedle.
 
14
Vojtěch Brak se blýskl skvělým obranným zákrokem, když z dobré střelecké pozice mohl zakončovat Štěpán Šebrle. Stoper Army skluzem zabránil levému ofenzivnímu záložníkovi Pražanů ve střele, kterou zblokoval na roh.