konec MFK Chrudim – FK Varnsdorf
0:0
(0:0)
Komentuje: Petr Dejnožka
 
90+2
Žlutou kartu dostává Adam Richter (FK Varnsdorf).
 
90+1
Petr Rybička ve stoprocentní šanci z malého vápna přestřelil branku Varnsdorfu!
 
90
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Ondřej Kesner, přichází Jan Řezníček.
 
90
Další prudká rána Romana Čápa znamená opětovný fantastický zákrok Richtera, který udržel čisté konto a bod pro Varnsdorf!
 
89
Domácí dostanou standardku kousek před vápnem!
 
88
Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Oliver Velich, přichází Lukáš Hušek.
 
81
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází David Breda, přichází Petr Juliš.
 
76
Asistent rozhodčího teď nezvedl praporek a nechal hostujícího hráče postupovat do velké šance. Ondřej Kesner po skončení neúspěšné akce se výrazně ohradil proti rozhodčímu a dostává žlutou kartu.
 
75
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Adam Tkadlec, přichází Jakub Šípek.
 
71
Z ničeho nic mohl udeřit i Varnsdorf, Schön totiž pláchl po pravé straně a servíroval míč na zadní tyč na nabíhající spoluhráče. Chyběly centimetry, ale ani jeden z nich se k balonu nakonec nedostal!
 
70
Žlutou kartu dostává Petr Drahoš (MFK Chrudim).
Žlutou kartu dostává Martin Kouřil (FK Varnsdorf).
 
63
Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Tomáš Lauko, přichází Pavlo Rudnytskyy.
 
58
Nakonec to vzal na sebe Roman Čáp, který technickým obstřelem dokázal napálit míč přes zeď, jenže opět našel jen brankáře Richtera, který dalším kvalitním zákrokem zachránil Varnsdorf od inkasovaného gólu!
 
54
Žlutou kartu dostává Marek Richter (FK Varnsdorf).
 
49
A už mohl vést Varnsdorf! Bojan Dordič svůj postup po levé straně zakončil tečovanou ranou, která se odrazila od břevna chrudimské branky!
 
47
Domácí se dostali do pokutového území, z nulového úhlu centroval do předbrankového prostoru David Breda. Na malém vápně sice míč zasáhl Roman Čáp, ale usměrnit ho mezi tři tyče nedokázal!
 
46
Dominik Breda se po několika vteřinách na hrací ploše opřel nohou do obličeje Sokola a dostává žlutou kartu.
 
46
Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Matěj Kubista, přichází Dominik Breda.
Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Matěj Šimon, přichází Oliver Velich
 
44
Žlutou kartu dostává Matěj Šimon (FK Varnsdorf).
 
39
Dva rychlé brejky po jednom na každé straně pořádně rozvířily dění posledních minut! Zatímco hosté z přečíslení tři na dva nic nevymysleli, chrudimskou akci rozjel Roman Čáp, který po kličce do středu hřiště jen o kousek minul prostor mezi třemi tyčemi!
 
27
Dosavadní největší šancí Varnsdorfu měl Bojan Dordič, který se objevil v pokutovém území a přízemní střelou na zadní tyč minul jen o několik decimetrů!
 
23
Vojtěch Řezníček to nyní ve vzdušném souboji přehnal s důrazem a dostává za to žlutou kartu. Domácí lavička se zlobí, protože řada předchozích zákroků hostí také volala po karetním potrestání.
 
18
Nyní to domácí vymysleli naprosto skvěle a mohlo to být 1:0! Roman Čáp dostal nabito na levačku do pokutového území, technická střela mířila do šibenice hostující branky, odkud ji ale Richter skvělým zákrokem vytáhl mimo!
 
15
Další velká šance Chrudimi! Kesner chytře vhodil aut směrem na rozběhnutého Rybičku, který postupoval sám na hostujícího brankáře. Nakonec volil přímou střelu, jenž ale skončila opět jen u gólmana Richtera!
 
13
Sympatická kolmice za obranu Varnsdorfu rozběhla Davida Bredu, proti kterému vyběhl gólman Richter! Chrudimský záložník měl málo času na vymýšlení kličky, nakonec zakončil z první a trefil právě vybíhajícího hostujícího brankáře! To byla doposud největší šance dnešního duelu.