konec MFK Karviná – FK Jablonec
1:0
(1:0)
Komentuje: Igor Mainka
 
Z tohoto utkání je to vše, ale Chance liga pokračuje dalšími zápasy i v neděli. Já vám přeji krásný zbytek víkendu a zase někdy u českého fotbalu naviděnou.
 
Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 7:6. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:9.
 
Slezané se v tabulce dotáhli na svého soupeře a poskočili na osmé místo. Jablonec je o skóre na šesté pozici, ale propadl se po výhrách Hradce Králové a Ostravy.

Karvinou v dalším kole čeká sobotní zápas na Slovácku, ale už ve středu sehrají duel 2. kola MOL Cupu na hřišti vedoucího celku MSFL z Kroměříže.

Jablonec má pohárovou pauzu, ale v sobotu večer přivítají na domácím trávníku Hradec Králové.
 
Karvinští hráči, trenéři i fanoušci slaví. Domácí se těší z prvního vítězství na karvinském pažitu v letošní sezóně. O třech bodech nakonec rozhodl jediný gól, o který se postaral Vecheta. Oba celky měly několik šancí, brankář Lapeš ty velké pochytal a domácí tak zaslouženě berou tři body.
 
90+6
Konec zápasu.
 
90+5
Brankář Lapeš otálel s rozehrávkou, rozhodčí to ocenil žlutou kartou.
 
90+5
Centr Aléguého mířil na zadní tyč, kam si nabíhal Tekijaški, ale míč letěl příliš vysoko a do zámezí.
 
90+4
Domácí se brání, odkopují nákopy Jablonce mimo šestnáctku.
 
90+3
Suchan se snažil centrovat, ale jeho pokus přerušil rozhodčí Roušek odpískáním faulu jabloneckého hráče v pokutovém území Karviné.
 
90+2
Raspopovič po střetu se soupeřem upadl na zem a drží se za koleno. Raspopovič chtěl ošetřit, ale domácí potřebují zůstat v jedenácti.
 
90
Martinec hledal rychlým pasem na levé straně pokutového území Chramostu, ale brankář Lapeš včas vyběhl a míč chytil do rukou.
 
90
Rozhodčí Rouček přidá k zápasu navíc čtyři minuty.
 
89
Trenér Hyský ještě střídá. Hřiště opouští duo Planka a Vecheta, místo nich vyběhnou na trávník Boháč se Singhatehem.
 
88
Rohový kop Fleišmana odrazil Tekijaški hlavou na hranici šestnáctky, kam si naběhl Regáli, který se opřel do střely, ale balón vylétl vysoko nad bránu.
 
88
Čavoš přihrál míč do pokutového území na Samka, ten zkusil vystřelit na bránu, ale jeho pokus obránce Jablonce odrazil vedle brány. Rohový kop pro domácí celek.
 
86
Karviná vyrazila do protiútoku ve třech, Regáli před šestnáctkou přihrál míč na levou stranu Memičovi, ale ten ze záklonu napálil balón vedle brány.
 
86
Chramosta zkusil vystřelit z kroku zpoza šestnáctky, ale trefil jen bránícího hráče. Rohový kop pro Jablonec.
 
84
Po centru Suchana z levé strany a prodloužení Tekijaškiho vznikl velký závar před karvinskou brankou, ale Jablonečtí nedokázali dorazit míč do sítě.
 
82
Po rohovém kopu se zkoušel od levé tyče prosadit nůžkami Martinec, ale míč poslal přímo do rukou brankáře Lapeše.
 
82
Lapeš předvedl parádní zákrok proti střele Nardiniho z levé strany. Gólman Karviné se natáhl k levé tyči a míč letící do brány fantasticky vyrazil mimo!