konec FK Jablonec – FC Slovan Liberec
1:1
(0:1)
Komentuje: Ondřej Belák
 
Děkuji za pozornost a přeji hezký den.
 
61. Podještědské derby vítěze nepoznalo. Liberec zaslouženě vyhrál díky Tuptově penaltě první poločas, Jablonečtí byli zase lepší ve druhém. O dělbě bodů rozhodl v 53. minutě domácí stoper Nemanja Tekijaški. Slovan zůstává na desátém místě tabulky, zelenobílí se odlepili od samého dna a jsou čtrnáctí.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+4
Posledním kopem mohl utkání rozhodnout Jan Chramosta, ovšem to by musel z poměrně velké dálky zahrát přímý kop lépe. Technická střela zamířila vysoko nad Vliegenovu bránu a derby končí.
 
90+3
Jakub Hudák za předchozí zákrok ještě od rozhodčího dostává žlutou kartu.
 
90+3
Zajímavá šance na závěr! Faulovaný byl totiž Vladimir Jovović, uvidíme tedy standardku.
 
90+2
Alexis Alégué výborně pronikl po pravém křídle. Následně přihrával pod sebe Krulichovi, který zakončení přenechával Jovovićovi. Jablonečtí ale se střelou otáleli tak dlouho, až nevypálili vůbec.
 
90+1
Na začátku tříminutového nastavení inkasoval tvrdý direkt Haiderson Hurtado, který dobře vystoupil a uklízel do bezpečí liberecký nákop. Zdá se, že ale bude v pořádku.
 
90
Ahmad Ghali si myslel, že vybojoval rohový kop. Dokonce si už nesl míč k rohovému praporku. Proto byl překvapený, když se dozvěděl, že se bude kopat pouze od jablonecké brány.
 
89
Michael Rabušic hned prodal své krytí míče a donutil na polovině hřiště k faulu Haidersona Hurtada. Mezitím se rozbíhá poslední minuta řádného hracího času.
 
88
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Mohamed Doumbia, přichází Michael Rabušic.
 
88
David Houska ale se šancí nenaložil podle svých představ. Pravačkou vysoko přestřelil.
 
87
Jablonec má pár minut před koncem k dispozici přímý kop z ideální střelecké pozice! Míč stojí přibližně dvacet metrů od liberecké brány.
 
86
Chidera Okoh se otočil s míčem a vypadalo to, že Slovan půjde do zajímavého útoku. Vše ale zmařila Okohova nepřesná přihrávka, kterou sebral Nemanja Tekijaški.
 
85
Jan Žambůrek ve středovém kruhu tvrdě zasáhl domácího Housku a s pokorou přijal žlutou kartu.
 
85
Ahmad Ghali šel na zem v souboji s Čanturišvilim. Píská se faul, Liberec bude rozehrávat přibližně na polovině hrací plochy.
 
84
Michal Fukala svůj obranný odkop chytře otřel o jabloneckého hráče – míč pro hosty.
 
83
Hodně prostoru dostal Vladimir Jovović. Z levé strany si chtěl míč přichystat na pravou nohu, nicméně ztratil nad ním plnou kontrolu. Následná protiakce Slovanu končí nedovoleným zákrokem na půlicí čáře.
 
82
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Filip Souček, přichází Alexis Alégué.
 
82
Vachtang Čanturišvili rozehrával další roh. Balon chvíli skákal v pokutovém území, ale obrana Liberce situaci přečkala bez úhony.