konec FK Příbram – 1.FC Slovácko
0:1
(0:0)
Komentuje: Michal Mezera
 
A máme tady konec utkání ve kterém proti sobě nastoupili hráči Příbrami a Slovácka. Přestože domácí celek byl dnes lepším týmem nedokázal si připravit dostatek šancí na to, aby dnes bral alespoň bod a z rychlého brejku dal vítěznou branku hostů Jan Lukáš. Příbram teda zůstává se třemi body na posledním místě a ani změna trenéra jí zatím nepomohla. Slovácko má sedm bodů a zatím se posouvá na 7.příčku, ale mnoho týmů má ještě zápas k dobru. Ode mně je to dnes z Příbrami vše. Přeji příjemný zbytek dne.
 
Konec zápasu.
 
90+3
Rohový kop zahrával Koukal, ale našel pouze hlavu hostující Doška.
 
90+3
A Příbram bude mít ještě k dispozici rohový kop. Zřejmě poslední šance jak vyrovnat.
 
90+2
Žlutou kartu za příliš tvrdou hru uviděl domácí Dejmek.
 
90+1
Rozhodčí nastavuje tři minuty.
 
90+1
Poslední střídání také na hostující straně. Ze hřiště odešel Volešák a místo něj přišel Fujerik.
 
90
K odraženému míči se dostal domácí Stratil, ale jeho střela letěla vysoko nad branku.
 
89
Pleško necentroval a zkusil to rovnou na bránu, ale míč si ze vzduchu stáhl Melichárek a nedovolil tak nějaké ohrožení jeho branky.
 
89
Standardní situace pro Příbram.
 
88
Příbram se zatím nemůže dostat na polovinu Slovácka a pokusit se hosty zavřít na jejich půlce.
 
86
Třetí a zároveň poslední střídání provádí Příbram. Ze hřiště byl stažen T. Pilík a místo něj na hřiště nastoupil Stratil pro kterého je to ligový debut. Uvidíme, co předvede tento odchovanec Baníku Ostrava.
 
85
Dvě gólové šance teď mělo Slovácko, ale obě zastavilo ofsajdové postavení.
 
84
Přestože je Příbram v druhém poločase lepším celkem, doplatila na to, že hraje velmi otevřený fotbal a z rychlého brejku dostala branku. Teď má ještě zhruba pět minut a ještě nějaké to nastavení na to, aby dnes vybojovala alespoň jeden bod.
 
82
Slovácko právě vstřelilo branku!
To je šok pro domácí! Z brejku střílí hostující celek branku. Na levé straně dokázal uniknout Kerbr a přesnou přihrávkou našel ve vápně úplně volného JANA LUKÁŠE, který nebyl na hřišti ani tři minuty a přesným zakončením otevírá skóre dnešního utkání.
 
79
Druhé střídání provede Slovácko. Ze hřiště odešel Kovář a na posledních pár minut ho nahradil Lukáš.
 
78
Nakonec vše vzal na sebe Koukal, ale jeho střele na bránu scházela razance a proto nemohla nijak ohrozit hostujícího brankáře Melichárka.
 
77
Další standardní situace pro Příbram zhruba z 27 metrů po faulu na Wágnera.
 
75
Žlutou kartu uviděl domácí Střihavka, když reagoval až příliš negativně na odpískání faulu, kterého se měl podle rozhodčího Královce dopustit.
 
74
Příbram přidala na otáčkách a je v posledních minutách velmi nebezpečná. Uvidíme jestli dokáže využít tlaku, který si také v posledních minutách vytváří a vsítí nějakou branku.