konec FK Jablonec – AC Sparta Praha
1:2
(0:1)
Komentuje: Jakub Martínek
 
Tak jsme nakonec na Severu Čech sledovali velmi dramatické utkání. Hlavně posledních pět minut stálo za to. Jednobrankové manko dokázal Baumit smazat zásluhou Beneše. Jenže si domácí nedokázali pohlídat poslední minuty a přišel trest. Přikryl se trefil v devadesáté minutě a Jablonec už znovu vyrovnat nedokázal. V čele Gambrinus ligy se tak po dnešní utkání objeví celek z pražské Letné. Ode mě je to vše. Přeji příjemný zbytek pondělního večera.
 
Konec zápasu.
 
90+3
Hostující Kadlec přidržel protihráče a sudí ho trestá žlutým napomenutím.
 
90+2
Na zemi ležící Třešňák a hra je přerušena. Domácím hráčům už moc času nezbývá a navíc budou zřejmě rozehrávat až od vlastní branky.
 
90+1
Hlavní rozhodčí Kovařík nastaví 3 minuty.
 
90
Sparta právě vstřelila branku!
Tak to je pro domácí rána do vazu. Hosté převedli rychlé přečíslení, které dobře využil TOMÁŠ PŘIKRYL a svoji střelu umístil přesně k pravé tyči a je zřejmě po jabloneckých bodech.
 
89
Teď jsou jablonečtí fotbalisté jasně lepší. Za obranou se vynořil Kovařík a uháněl k hostující brance. Toho ale dostihl Jarošík a sparťanské neštěstí zažehnal.
 
88
A mohli být v Chance aréně ještě veseleji. To když se do balonu opřel Kovařík a pořádně provětral rukavice Vaclíka, který vyrazil alespoň na rohový praporek.
 
86
Jablonec právě vstřelil branku!
To je ale zelené radosti. Domácí fotbalisté se pět minut před koncem dokázali nakonec prosadit. VÍT BENEŠ se objevil osamocený ve vápně a svojí ránu z voleje uklidil náramně.
 
84
Kopic bude vhazovat u postranní lajny. Ke své přihrávce si vybral Vaňka. Ten o hru nejevil moc velký zájem a o kulatou pomůcku přišel.
 
82
Centr od Přikryla se ve vápně snažil usměrnit Kadlec. Jenže ani ve skluzu balon nezasáhl a Valeš bude odkopávat od branky.
 
81
Přímý volný kop ze sedmnácti metrů zahrával domácí Čížek. Jenže trefil k nevoli fanoušků pouze zeď a bylo po jablonecké naději na vyrovnání.
 
80
Jablonskému nesedl centr z levé strany a přistál pouze v rukavicích brankáře Vaclíka. Ten s rozehrávkou trochu váhal, ale nakonec poslal míč dlouhým nákopem dopředu.
 
78
Za zdržování hry dostává žlutý kartónek také brankář Vaclík.
 
77
Jablonský nepřešel přes Pavelku. To domácím fanouškům nemusela zas tak vadit, protože ho zastoupil Čížek. Útočnou snahu utnul faulem jablonecký Kopic.
 
75
Jablonečtí naposledy střídají. Odpracováno má dnes Loučka, kterého vystřídá Třešňák.
 
74
Domácí hráči jsou teď aktivnější a touží po vyrovnání. Loučka operuje na středu hřiště a hledá vhodné řešení. To se mu zatím nedaří najít a hosté se osvobozují.
 
72
Po krátké pauze se dostali domácí fotbalisté do slibné šance. Za obranou soupeře se nacházel Vaněk. Ten však na míč nedosáhl a Vaclík se ho zmocnil.
 
71
Hra je přerušena. Na zemi se ocitl Švejdík, který schytal pořádnou pumelenici do břicha. Rozhodčí povolává na hřiště lékařský tým.
 
70
Jablonec se snaží o vyrovnání, jenže z půlky se góly nedávají. Domácí nakonec až u levého postranního praporku, kde budou vhazovat.