konec FK Teplice – FK Mladá Boleslav
1:0
(0:0)
Komentuje: Martin Pešout
 
Ohlasy trenérů:

Miroslav Koubek (kouč Mladé Boleslavi): Prohráli jsme zbytečně. Přes porážku mě více mrzí ztráta klíčového hráče Rolka. Nelíbí se mi, že nám vypadává tolik hráčů pro zranění. První poločas jsme měli pod kontrolou, jinak první půle byla spíš taktickou bitvou. Selhali jsme v úvodu druhé poloviny, kdy jsme inkasovali. Pak jsme hru museli otevřít a soupeř chodil do brejků.

Lukáš Přerost (kouč Teplic): Nechtěli jsme hrát vyloženě otevřenou hru, chtěli jsme hrát ze zajištěné obrany. V první půli jsme směrem dozadu hráli dobře, ve druhém poločase jsme byli lepší i v útoku. Museli jsme být odvážnější. Ve druhé části musela Boleslav hru otevřít, což nám vyhovuje a měli jsme až pět vyložených gólových šancí. Mrzí mě vyloučení Ljevakoviče. Naštěstí Grigar chytil penaltu, to byl zlomový moment zápasu, který tým ještě více nastartoval.
 
Teplice v extrémně vyhroceném, ale současně krásném duelu přetlačily Mladou Boleslav 1:0. Druhý poločas málem zbořil Stínadla. Nejprve kvůli velké řadě zahozených gólovek domácích (kdyby Teplice vyhrály 4:0, nikdo by se nemohl divit) a pak hotové divočině, kterou předvedl sudí Adámek, když vyloučil Ljevakoviče s Magerou a nařídil penaltu, kterou Grigar vychytal.
 
Konec zápasu.
 
90+3
Poslední střídání Teplic a to zcela taktické. Čajiče nahradil Jablonský.
 
90
Sudí nastavil tři minuty.
 
90
Čajič měl další obrovskou gólovou šanci, když míč po jeho ráně mířil jen několik centimetrů nad bránu!
 
90
Boleslavský Magera fauloval na polovině hřiště a po druhé žluté kartě musí ven ze hřiště! Hosté dohrávají v devíti hráčích.
 
89
Vachoušek vymíchal hostující zadáky a vystřelil na Millera, ten však krásným zákrokem na brankové čáře, který spíš připomínal hokejový semafor dostal míč z brány!! Vachoušek pak ještě vyčinil sudímu, protože se domníval, že balón už byl za čarou.
 
87
Nyní navíc Ježdík sejmul Johanu, za což uviděl žlutou kartu.
 
86
Rolko odvezen na nosítkách mimo hřiště. Boleslav navíc už nemůže střídat, takže pokračuje v deseti lidech.
 
85
Čajič předložil míč volnému Ježdíkovi a ten naprosto nepochopitelně přestřelil vysoko bránu ze zcela jasné střelecké pozice!
 
83
Střídání na straně Boleslavi. Sivriće nahradil Synek.
 
82
Posléze Matula velmi nešikovně sejmul skluzem Johanu a nemohlo přijít nic jiného, než žlutá karta.
 
81
Matula prošel až do vápna a jen díky fantastickému zákroku Millera neinkasovala Boleslav podruhé.
 
78
Střídání útočníků. Místo střelce branky Mahmutoviče přišel Melunovič.
 
75
Sudí Adámek během několika minut udělal ze zápasu hotovou bramboračku, ve které se vyzná možná jen on sám.
 
74
Domácí kouč Přerost posiluje obranu. Stahuje ze hry forvarda Vůcha a poslal na hřiště Ježdíka.
 
72
Neskutečný zákrok Tomáše Grigara! Teplický gólman vystihl směr a brilantním skokem doleva vyrazil střelu exteplického Mareše!
 
72
Brankář Teplic Grigar zakopl balón daleko za tribuny, za což uviděl od Adámka žlutou kartu! Navrch přišla strkanice ve vápně Teplic, hádají se i obě střídačky.
 
72
Za ruku, kterou viděl maximálně tak rozhodčí Tomáš Adámek se píská penalta! Stínadla bouří, naprosto podivné rozhodnutí!