konec FC Viktoria Plzeň – FK Teplice
1:1
(0:0)
Komentuje: Jakub Štěrba
 
To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku nedělního odpoledne se s vámi loučím, mějte se fajn.
 
Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 12:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:12.
 
Je dobojováno, ve třicátém kole remizuje Viktoria Plzeň s Teplicemi 1:1. Ve druhém poločase šly do vedení Teplice, když se prosadil Alois Hyčka, poté ale Viktoria přepnula k vyššímu levelu, stačilo to však jen na vyrovnaní z kopačky Tomáše Chorého.
 
90+9
Konec zápasu.
 
90+9
Další velká šance Viktorie. Lukáš Kalvach tvrdou ránu napálil jen bránícího hráče, poté měl šanci Erik Jirka, z pravé strany ale v nadějné situaci branku přestřelil.
 
90+8
Tomáš Chorý zůstal zapomenut na zadní tyči, domácí útočník ale poté vyslal střelu jen doprostřed brány.
 
90+7
Plzeň tlačí, ale Teplice zatím domácí celek do zakončení nepouští.
 
90+6
Střídání v týmu FK Teplice:
ze hřiště odchází Matěj Radosta, přichází Ibrahima Sarr.
 
90+5
Matěj Vydra měl na hlavě druhý gól domácího celku, domácí útočník měl před sebou téměř prázdnou bránu, ale balon poslal nad branku.
 
90+4
Lukáš Kalvach byl faulován a domácí budou mít další dobrou příležitost, tentokrát ze standardní situace.
 
90+3
Teplice se snaží zdržovat, což je pochopitelné. Hlavní rozhodčí jasně dává najevo, že vše zohlední na konci nastaveného času.
 
90+2
Trubač se znovu dostal k balonu na levé straně, tentokrát o domácího hráče vybojoval autové vhazování poblíž své střídačky.
 
90+1
Hlavní rozhodčí ve druhém poločase nastavuje rovnou sedm minut.
 
90
Erik Jirka fauloval na levé straně Trubače. Tohle Teplicím naplno vyhovuje. Hosté se nyní pokoušejí hodně kouskovat hru a nikam s míčem nespěchají.
 
88
Obrovská šance domácích na otočení. Další Kalvachovu pobídku sklepl Chorý na Jana Klimenta, tomu ale míč skočil vysoko než potřeboval a jeho následná rána skončila nad brankou.
 
87
Viktoria je najednou ve velkém laufu a domácí hráči se pokoušejí utkání dokonce překlopit na svou stranu.
 
85
Plzeň právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Lukáš Kalvach rozehrál míč na levou stranu, kde byl Václav Jemelka, ten balon dokázal vrátit do ohně, kde byl připravený TOMÁŠ CHORÝ, a ten střelou přes hlavu a pomocí břevna srovnává na 1:1.
 
84
O další centr do vápna se poté pokusil Libor Holík, vysoký balon si ale ze vzduchu schoval do svých rukavic jen brankář Filip Mucha.
 
82
Lukáš Kalvach posílal prakticky ze stoje hezký centr do vápna, avšak hned dva domácí hráči míč nedokázali zasáhnout. Zdeněk Bečka na tribuně jen smutně sklonil hlavu.
 
81
Dnešní utkání sleduje 8670 diváků.