konec FC Slovan Liberec – FC Zlín
2:1
(0:0)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:5. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 18:10.
 
Fotbalisté Slovanu Liberec vítězí nad Trinity Zlín 2:1, když po bezbrankovém prvním poločase jsme viděli všechny branky až v závěrečné dvacetiminutovce, která byla jednoznačně nejdramatičtějším obdobím tohoto zápasu.

Po faulu Simerského na Červa otevřel skóre zápasu v 71. minutě z penalty Imad Rondić. Ten se trefil i o pár minut později, kdy dorazil střelu Tupty z volného kopu, tato trefa však byla odvolána od videu kvůli Bosňanově ofsajdu.

V 86. minutě ale přeci jen Liberec pojistil svůj náskok, když Rondić připravil střelecký zásah pro Victora Olatunjiho, jenž se trefil šikovně mezi nohy brankáře Rakovana. V nastaveném čase se pak Zlínu povedlo zápas mírně zdramatizovat, když se po rohovém kopu prosadil Martin Cedidla, k dalšímu ohrožení brankáře Vliegena už se ale hosté nedostali a ze severu Čech odjíždějí bez bodů.
 
90+7
Konec zápasu.
 
90+7
Za taktický faul na rozběhnutého Červa dostává další žlutou kartu Robert Hrubý.
 
90+6
Po Červově ošetření se může ve hře pokračovat, rozhodčí Klíma zřejmě ještě něco přidá nad rámec těch šesti avizovaných minut nastavení.
 
90+5
Libor Kozák dostává žlutou kartu za faul loktem do tváře Lukáše Červa.
 
90+4
A už to zase mělo být o dvě branky! Olatunji výbornou přihrávkou našel před brankou Rondiće, ten ale sám před Rakovanem přestřelil zlínskou branku!
 
90+3
Zlín právě vstřelil branku! Po přetaženém rohu Roberta Hrubého se MARTIN CEDIDLA prosadil u vzdálenější tyče a snižuje na 1:2! Lukáš Červ se zlobil, že se mu Cedidla pověsil na záda, branka už je ale potvrzena.
 
90+3
Cedidlův kvalitní centr hledal před brankou Balaje, Ndefe ale stačil odehrát míč na rohový kop.
 
90+2
Po nákopu do pokutového území se hosté do zakončení nedostali a znovu se musí vracet dozadu.
 
90+2
Po dojetí Martina Cedidly dostává žlutou kartu Christian Frýdek.
 
90+1
Rozhodčí Klíma oddaluje závěrečný hvizd o šest nastavených minut.
 
90
Imad Rondić parádně přihrál rozběhnutému Červovi a domácí mohli běžet ve třech proti jedinému obránci, Červ ale totálně pokazil první dotek a o míč ke svému zjevnému zklamání přišel.
 
90
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Mohamed Doumbia, přichází Christian Frýdek.
 
90
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Ahmad Ghali, přichází Ondřej Lehoczki.
 
89
Doumbia parádním padesátimetrovým pasem vysunul na pravé křídlo Rabušice, jeho centr před brankou nenašel nabíhajícího Olatunjiho.
 
87
Liberecká trefa se znovu prověřovala u videa, Olatunji už si ale svoji pozici pohlídal a rozhodčí Klíma nyní branku definitivně potvrdil.
 
86
Liberec právě vstřelil branku! Domácí se znovu radují z branky! Imad Rondić výbornou kolmicí vysunul za zlínskou obranu VICTORA OLATUNJIHO, jenž parádně píchl míč mezi nohy brankáře Rakovana a rozjásal liberecké fanoušky!
 
85
Olatunjiho pas před branku hledal Imada Rondiće, před ním ale stačil zasáhnout brankář Rakovan.
 
85
Michael Rabušic nepříjemně zasáhl Martina Cedidlu, Zlín bude rozehrávat na své polovině.