konec FK Pardubice – FC Zlín
1:1
(1:0)
Komentuje: David Klier
 
Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 2:2. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:13.
 
Infarktový závěr pro Pardubice, ovšem ne kvůli dění v Ďolíčku. Pár minut před koncem totiž Karviná vyrovnala utkání s Teplicemi a zdálo se, že jsou Východočeši definitivně zachráněni. To ale změnil vyrovnávací gól Bohemians v nastavení v Jablonci, které znamená, že se o účastnících baráže rozhodne v sobotním posledním kole nadstavby.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+4
Zvláštní situace. I když se nyní hraje na druhé straně hřiště, tak je na hrací ploše ošetřován brankář Matej Rakovan. To vše ale už po uplynutí nastavení.
 
90+3
Střídání v týmu FC Fastav Zlín:
ze hřiště odchází Robert Hrubý, přichází Šimon Chwaszcz.
 
90+3
Žlutá karta pro tým FC Fastav Zlín (Vukadin Vukadinović).
 
90+2
Hra je nyní přerušena. Robert Hrubý dostal křeče a řekl si o pomoc od spoluhráče, už je ale zpět na nohou.
 
90+1
Skvělé zprávy pro Pardubice. Karviná vyrovnala duel s Teplicemi a to znamená, že i za současného výsledku se Východočeši udrží.
 
90
Budou se nastavovat tři minuty.
 
89
Lamin Jawo to nyní udělal chytře. Byl v rohu hřiště zády k bráně a cítil za sebou Karla Pojezného. Počkal si na kontakt a získal volný přímý kop.
 
87
Pěkná akce domácích na jeden dotek. Cadu si vyměnil balón s Davidem Hufem a poté vybojoval roh, nakonec je ale dodatečně signalizován ofsajd Brazilce.
 
85
Martin Toml dostal přihrávku ve středu pole a jelikož byl pod tlakem, tak musel spěchat. A podle toho taky jeho rozehrávka dopadla – skončila v zámezí.
 
84
V těchto chvílích mají míč na kopačkách častěji domácí hráči, kteří se snaží vzít si vedení zpět.
 
82
Střídání v týmu FK Pardubice:
ze hřiště odchází Jan Jeřábek, přichází Martin Toml.
ze hřiště odchází Pavel Černý, přichází David Huf.
 
81
Domácí vybojovali rohový kop, ten ale byl odvrácen a následně se útočného faulu dopustil Pavel Černý.
 
79
Hodně neurovnaná pasáž hry v posledních minutách. Jakub Markovič nyní velmi špatně vyběhl a podběhl balón, u kterého poté byl Rudolf Reiter, díky obranému zákroku Červa se domácí ubránili.
 
78
Na druhé straně se pardubičtí fotbalisté pomalu dostávali do střelecké pozice, nakonec to ale překombinovali a nedokázali ohrozit Rakovana.
 
77
Zlín nebyl daleko další gólové šanci. Vukadin Vukadinovič se na levé straně dostal do dobré pozice a mohl přihrávat ještě lépe postavenému spoluhráči, na poslední chvíli ho ale zastavil Karel Pojezný.
 
76
Střídání v týmu FC Fastav Zlín:
ze hřiště odchází Vachtang Čanturišvili, přichází Martin Fillo.
 
75
Zlín právě vstřelil branku!
Domácí hráči vůbec poprvé ve skupině o záchranu inkasují! Václav Procházka odcentroval a našel hlavu DOMINIKA SIMERSKÉHO, na jehož hlavičku k tyči byl Jakub Markovič krátký! Asistence: Václav Procházka.