konec FK Pardubice – FK Mladá Boleslav
1:1
(1:0)
Komentuje: David Klier
 
Ve druhém poločasu byl lepší tým Mladé Boleslavi, což také vyústilo ve vyrovnávací branky, která přišla v 75. minutě. I ve zbytku utkání hosté tlačili, na vedoucí gól se ale nezmohli.
 
Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:6. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:14.
 
90+2
Konec zápasu.
 
90+1
David Douděra poslal zajímavý centr z pravé strany, na zadní tyči ho mimo dosah soupeře prodloužil Cadu a na aut odehrál Sláma.
 
90
Rozhodčí nastavuje dvě minuty.
 
89
Hosté mají stále více ze hry, hráči Pardubic už hrozí jen sporadicky a moc se jim nedaří udržet balón daleko od své brány.
 
87
A další žlutá karta na domácí straně za skluz. Tentokrát se provinil Emil Tischler.
 
85
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Dominik Kostka, přichází Jan Halász.
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Michal Beran, přichází David Huf.
 
84
Lukáš Mašek si píchl míč kolem domácích obránců a Martin Toml (FK Pardubice) udělal z pohledu domácích asi to nejlepší, co mohl. Za skluz vidí žlutou kartu.
 
81
V posledních minutách jsou hosté na koni a tlačí na domácí obranu. Dominik Preisler chtěl zahrozit centrem, ten obránce protečoval na rohový kop.
 
78
Tomáš Solil byl na vlastní půlce až příliš aktivní a fauloval. Vojtěch Smrž se po následném volném kopu snažil zakončit, přitom ale on sám fauloval Markoviče.
 
75
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Marek Matějovský, přichází Vojtěch Smrž.
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Ladra, přichází Vojtěch Stránský.
 
75
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Hosté vyrovnávají skóre! Po centru z pravé strany na zadní tyči vracel míč před branku Lukáš Mašek a JIŘÍ SKALÁK dorazil míč do sítě! Asistence: Lukáš Mašek
 
74
Vypadalo to na souboj jeden na jednoho, ve kterém se ocitli Chytil a Suchý. Domácí hráč ale počkal na doplnění spoluhráčů. Dominik Kostka je dnes při chuti, ani tentokrát ale nezakončil přesně.
 
72
Lukáš Mašek dostal přihrávku na pravém křídle a centroval z prvního dotyku, Tomáš Solil ho dobře přečetl a po odrazu od něj se bude kopat roh.
 
71
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Lukáš Červ, přichází Jiří Sláma.
 
70
Další akce červenobílých, tentokrát to byl rychlý protiútok. Tomáš Čelůstka průnikovou přihrávkou našel Dominika Kostku, ten levou nohou nedokázal dát svůj druhý gól v utkání.
 
69
Pardubičtí nyní trochu uklidnili hru, když drželi míč v rohu hřiště. Tomáš Solil z rohu vyběhl a snažil se ohrozit bránu Šedy, svůj gól z Olomouce ale nenapodobil.
 
67
Hráčům v modrém se nyní mohlo poštěstit, když Markovič vyběhl za balónem, který odhlavičkoval jen ke Skalákovi. Bývalý reprezentant chtěl zakončit do odkryté brány, tu ovšem přestřelil.
 
67
Hostům se nyní nedaří konstruktivní rozehrávka a tak to zkouší dlouhými nákopy, i ty ale končí na kopačkách domácích fotbalistů