konec AC Sparta Praha – FK Pardubice
3:1
(0:0)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
Sparťané si pojistili třetí místo v tabulce a přiblížili se k druhé Slavii na rozdíl šesti bodů, Pardubice zůstávají předposlední, na dvanácté místo ale ztrácejí jen tři body.
 
Sparta na Letné porazila Pardubice 3:1, když až na sklonku úvodní hodiny hry otevřel skóre přesnou hlavičkou Ladislav Krejčí mladší a v závěru zápasu se s brankami roztrhl pytel. Martin Minčev s Lukášem Haraslínem navýšili sparťanský náskok už na třígólový, v nastaveném čase pak na konečných 3:1 pro Spartu upravil po rohovém kopu Pavel Černý.
 
Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 9:6. Střely mimo: 5:1. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:15.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+2
Pardubice právě vstřelily branku!
Pardubice v samém závěru ještě korigují skóre! Po rohovém kopu se míč odrazil k PAVLU ČERNÉMU, jenž pohotovou střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě do sítě!
 
90+1
Ještě jedna šance pro Pardubice! Po průniku Akosaha-Bempaha Tomáš Solil střílel do horního rohu a Heča jeho ránu dokázal vytáhnout na rohový kop!
 
90+1
Rozhodčí Szikszay oddaluje závěrečný hvizd o tři nastavené minuty.
 
89
Sparta právě vstřelila branku!
Sparta vede 3:0, když Bořek Dočkal rozjel rychlý brejk, posunul míč do běhu Martinu Minčevovi, jenž přihrával před branku, kam klouzal LUKÁŠ HARASLÍN a hosté jeho zakončení už odehráli zpoza brankové čáry!
 
88
Pavel Černý byl přidržen na útočné polovině, z následné Čelůstkovy standardní situace ale hosté nezahrozili.
 
88
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Michal Sáček, přichází Filip Souček.
 
86
U videa se ještě zkoumalo možné ofsajdové provinění, vše ale bylo v pořádku a branka je potvrzena.
 
85
Sparta právě vstřelila branku!
Sparta navyšuje své vedení! Lukáš Haraslín pronikl podél pravé postranní čáry, na jeho přízemní centr nedosáhl brankář Markovič a MARTIN MINČEV pak zakončoval do prázdné branky!
 
84
Přihrávku Nany Akosaha-Bempaha se Pavel Černý snažil z první prodloužit na Lukáše Matějku, dříve ale byl u míče brankář Heča.
 
83
Po pardubickém prohřešku u postranní čáry se rozehrávky ujme brankář Milan Heča.
 
82
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Tomáš Čvančara, přichází Martin Minčev.
 
81
Na přetažený centr Jakuba Rezka si nabíhal Dominik Kostka, v plném běhu ale hlavičkoval za sparťanskou branku.
 
80
Sparťanští fanoušci za pardubickou brankou zapálili světlice v barvách klubové trikolóry.
 
79
Martinu Vitíkovi je pískán faul v hlavičkovém souboji s Pavlem Černým, když si sparťanský obránce na soka nedovoleně naskočil.
 
78
Po Dočkalově přetaženém centru ze standardní situace vracel míč před branku Martin Vitík, nasměroval jej však jen do Markovičovy náruče.
 
77
Sparta zahodila další čistou tutovku! Bořek Dočkal se uvolnil na levém křídle a přihrával před branku, kde byl osamocený Lukáš Haraslín, ještě před ním ale Tomáš Čvančara střelou v pádu minul branku!