konec MFK Karviná – FK Jablonec
1:1
(0:0)
Komentuje: Igor Mainka
 
Z dnešního utkání je to vše. Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný zbytek dne, třeba ve společnosti sportovních onlajnů. Dnes je v nabídce fotbalový šlágr Sparta – Plzeň, nebo hokejový souboj mezi nedalekým Třincem a Pardubicemi. Od klávesnice se s vámi loučí Igor Mainka.
 
Karviná zůstává po remíze na posledním místě a ztrátu na sedmnáctibodové Pardubice stáhla jen nepatrně. Jablonec se o bod posunul před Zlín na 12. místo, ale Ševci mají zápas k dobru.

Už za týden Jablonec doma přivítá o tomto čase Spartu, Karviná cestuje do Teplic k dalšímu důležitému souboji o záchranu.
 
Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 2:3. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:17.
 
Druhá půle nabídla především z domácí strany lepší výkon. Karviná se po úspěšně kopnuté penaltě Čmelíkem dostala do vedení, ale Pilař pět minut před koncem zaslouženě vyrovnal na konečných 1:1 a oba celky si tak rozdělí po bodu. Pro domácí je to určitě málo, hosté mohou být po průběhu s bodem spokojeni.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+4
Bajza si došel pro nákop z přímého kopu a utkání končí.
 
90+3
Kratochvíla u postranní čáry sundal na zem domácí Jánoš. Rozhodčí Klíma vytáhl z kapsičky žlutou kartu.
 
90+2
Nepovedená přihrávka Surzyna do pokutového území končí u brankáře Bajzy. Ten rychlým kopem rozehrál atak na druhé straně.
 
90+1
Rozhodčí přidali k druhému poločasu 3 minuty.
 
89
Trenér Páník také poslal na trávník dvě čerstvé síly. Qoseho vyměnil Papadopulos, Zorvana zastoupil Svoboda.
 
89
Domácí se radovali z gólu, ale marně. Zorvan se dostal na levé straně za obranu, proti vyběhnutému brankáři vybídl přihrávkou ke gólu Durosinmiho a ten uklidil míč do odkryté branky. Bohužel pro něj rozhodčí ihned po gólu odmávali a odpískali ofsajd.
 
87
Jablonec naposledy střídal, Silného nahradil Surzyn.
 
87
Pilař mohl poslat svůj tým do vedení! Na levé straně si položil na zem Jánoše a jeho tvrdou střelu zastavila až boční síť.
 
85
Jablonec právě vstřelil branku!
Severočeši se dočkali vyrovnávacího gólu! Centr Kadlece na levou stranu Kratochvíl hlavou prodloužil za sebe, kam si naběhl VÁCLAV PILAŘ a prudkou střelou vyrovnal na 1:1!
 
83
Zorvan dostal ránu do zad od Zeleného, který sice vyhrál hlavičkový souboj, ale pomohl si faulem.
 
82
Zeleného nákop do šestnáctky nezpracoval Silný, následně zkoušel Pilař vykouzlit přihrávku na spoluhráče, ale Dramé razantním odkopem odeslal míč na soupeřovu polovinu. Jablonec začíná tlačit.
 
80
Kapitán Bartošák dnes má dohráno, místo něj přišel Estonec Siňavskij.
 
78
Centr Bartošáka z pravé strany byl sice prudký, ale zamířil jen do rukou Hanuše.
 
78
Kratochvíl fauloval Holíka u postranní čáry. Domácí mají výhodu přímého kopu z pravé strany.
 
77
Zelený se uvolnil ve středu hřiště kolem dvojice napadajících hráčů. Naběhl si před šestnáctku, odkud přihrál Kadlecovi, jenže čerstvý muž na trávníku zahrál centr do nohou bránícího hráče.