konec FC Zlín – FC Slovan Liberec
2:0
(0:0)
Komentuje: Lukáš Mihal
 
To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a přeji Vám příjemný úterní večer.
 
Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 2:9. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:3.
 
Zlín dokonale napravuje poslední porážku s Bohemians a dnes proti očekáváním poráží Slovan Liberec! Zápas byl hodně dlouho vyrovnaný, o vítězství žlutomodrých však nejspíš rozhodla 59. minuty, kdy na zelený pažit nastoupil Vukadin Vukadinović, který byl od té doby vidět pořád. Při své premiéře nahrál na gól Davida Tkáče i Roberta Hrubého, ve Zlíně si ho teď nejspíš budou hýčkat. Výraznou měrou tedy pomohl k důležité výhře, která ševce posouvá na jedenácté místo tabulky. Slovan naopak začal jaro špatně, k čemuž však určitě přispěla i nemoc v jeho kabině. K dalším utkání nastoupí Fastav již v sobotu, čeká ho derby se Slováckem. O den později změří Liberec síly s Mladou Boleslaví.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+3
Imad Rondić nezpracoval vysoký míč a srazil ho mimo hrací plochu. Odkop tak získává Matej Rakovan, který nebude nikam pospíchat.
 
90+2
Dominik Simerský dokonale zastoupil roli Mateje Rakovana, který by však další hlavičku Karola Mészárose nejspíš měl, avšak jistota je jistota.
 
90+1
Nastavují se tři minuty.
 
90
Cheick Conde už toho má v nohách hodně, přesto ale běhá jako laňka. Nyní to ale svým důrazem přehnal a dopustil se nedovoleného zákroku.
 
89
Liberec marně hledá cestu na druhou polovinu hřiště a přece jen už to opatrně vzdává. Za chvíli totiž nastane nastavený čas.
 
88
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Jakub Janetzký, přichází Jakub Kolář.
 
86
Tak to bylo opravdu těsné! Karol Mészáros hlavičkoval přímo k levé tyči, Matej Rakovan však vytasil grandiózní zákrok a jde si pro čisté konto!
 
85
Martin Cedidla s vhozením autu vůbec nespěchá, po jeho rozehrávce se navíc hosté dopustili faulu. Zlín tak může získat další sekundy.
 
83
Domácí pochopitelně hrají většinu času bez balónu, což jim ale příliš nevadí. Soupeře pořád udržují daleko od své brány a nedávají mu žádný prostor.
 
82
Hosté to rozhodně nevzdávají, ale už je jim jasné, že to budou mít hodně složité. Ševci navíc i nadále brání velmi dobře.
 
80
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Ľubomír Tupta, přichází Jan Matoušek.
 
80
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Robert Hrubý, přichází Martin Nečas.
 
79
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Antonín Fantiš, přichází Šimon Chwaszcz.
 
78
Zlín právě vstřelil branku!
Fastav dává druhý gól a přibližuje se ke třem bodům! I u druhé branky byl přítomný Vukadin Vukadinović, který na levou stranu posunul ROBERTU HRUBÉMU, jenž šajtlí překonal rozhozeného Milana Knoblocha. Asistence: Vukadin Vukadinović.
 
77
Domácím fotbalistům už dochází síly, museli tak řešit další horké chvíle. Liberec však opět nedokázal gólově zakončit, mimo nakonec vystřelil Christ Joel Tiéhi.
 
75
Imad Rondić vytasil další zakončení hlavou, tentokrát jeho pokus směřoval pod horní tyč a Matej Rakovan stihl zareagovat až na poslední chvíli.