konec FC Baník Ostrava – FC Viktoria Plzeň
2:2
(0:2)
Komentuje: Milan Šplíchal
 
Já se s vámi loučím, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne.
 
Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:6. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 6:12.
 
Máme za sebou velmi zajímavé utkání plné emocí. Západočeši vedli po prvním poločase o dvě branky, když se trefili Jhon Mosquera a z penalty Jean-David Beauguel. Rozhodčí pro ofsajd neuznal dvě trefy Baníku, přesto nakonec Ostrava bere bod. Trenérovi domácích se povedlo střídání, protože Jiří Klíma obstaral důležité dva góly, ten vyrovnávací padl až v 83. minutě.
 
90+7
Konec zápasu.
 
90+6
Žlutou kartu dostává Dyjan Carlos de Azevedo (FC Baník Ostrava).
 
90+5
Ostravští poslali do vápna soupeře další dva centry, při jednom z nich se snažil o hlavičku Svozil, ale k míči se nedostal.
 
90+4
Beauguel nyní na polovině hřiště sestřelil loktem Lischku a určitě by měl inkasovat druhou žlutou kartu. Rozhodčí si to nemyslí, naopak za protesty je žlutě označen trenér Baníku Smetana.
 
90+3
Čermák si vyměnil míč s Beauguelem, následně se odhodlal zpoza vápna ke střele. Jeho pokus mířil vysoko nad, rozehrávat bude Budinský.
 
90+2
Útočná akce Baníku musí skončit, protože sudí na lajně si všiml ofsajdu Budínského, rozehrávat budou hosté.
 
90+1
Rozhodčí nastavuje sedm minut.
 
90
Po souvislém útoku Plzně se z pravé strany rozhodl k centru Kayamba. Snažil se oslovit Čermáka, ale ten na míč nedosáhl.
 
88
Viktoriáni jsou nyní ti, kdo mají ze hry více. Kombinují na polovině soupeře. Dočkáme se toho, že některý z celků zápas uzme na svou stranu?
 
87
V obrovské příležitosti se zjevil Bucha! Po centru z levé strany měl ve vápně až nezdravě mnoho prostoru. Střílel z první a vysoko branku přestřelil.
 
86
Havlův centr z pravé strany byl velmi nepovedený. Odkop od branky obstará Budinský. Trenér Baníku motivuje své svěřence k tomu, aby nadále pracovali naplno.
 
85
Baník se ihned po vyrovnávací brance pokoušel o třetí zásah, zatím neúspěšně.
 
83
Baník právě vstřelil branku!
Ostravě to vyšlo a fanoušci jsou v extázi! Sor to provedl náramně, potáhl míč a krásnou přihrávkou oslovil JIŘÍHO KLÍMU ve vápně, který tvrdou střelou na bližší tyč nedal Hruškovi šanci – 2:2! Asistence: Yira Sor.
 
82
Domácí kombinují na útočné polovině, snaží se najít mezírky v obraně Plzně.
 
81
Viktoriáni se dostali do zajímavého brejku, který neskončil úspěchem. Případná vstřelená branka po centru zleva by neplatila kvůli ofsajdu.
 
80
Kayamba, novic na hřišti, se ukázal v první akci. Jeho centr z levé strany odhlavičkoval Svozil.
 
79
Kouř se rozptýlil a rozhodčí dal pokyn k tomu, aby se ve hře pokračovalo.